Vigtigste : Filudvidelser : .nbs Fil

.nbs Filudvidelse

Filtype1Minecraft Note Block Studio File

Udvikler David Norgren
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er NBS fil?

Audio projekt skabt af Minecraft Note Block Studio (NBS), et program fra en tredjepart, der bruges til at lave brugerdefineret musik til spillet Minecraft; gemmer flere spor, kaldet lag, hver med noter genereret fra en keyboard synthesizer og instrumenter i programmet; kan afspilles i softwaren for at få vist musikken.

Flere oplysninger

NBS-filer kan eksporteres til .MID-formatet eller til en MCEdit .SCHEMATIC-fil til inddragelse i Minecraft-spillet.

NOTAT: Minecraft Note Block Studio kan importere .MID-filer, så Minecraft-brugere bruger ofte denne funktion til at konvertere foretrukne MIDI-sange og importere dem til Minecraft.

Programmer, der åbnes NBS Filer
Windows
Mojang Minecraft
Minecraft Note Block Studio
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Filtype2NTI Backup Set

Udvikler NTI
Kategori Backup Files
Format Binary

.NBS option nummer 2

Backup-fil oprettet af NTI Backup Now, et backup- og gendannelsesprogram til Windows; henviser til en tilsvarende NTI Backup File (.NBF udvidelse), som indeholder backup-dataene; bruges til at gemme og indlæse backup-sættet.

Flere oplysninger

NBS-filer adskiller sig fra .NPS-filer, som er backup-sæt til harddiskpartitioner. En NBS-sikkerhedskopi kaldes en "filbaseret sikkerhedskopi" i NTI Backup Now, mens en NPF-sikkerhedskopi kaldes en "drevbaseret sikkerhedskopi".

Programmer, der åbnes NBS Filer

Om NBS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nbs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NTI Backup Set, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.