Vigtigste : Filudvidelser : .nml Fil

.nml Filudvidelse

Filtype1Traktor Collection File

Udvikler Native Instruments
Kategori Audio Files
Format XML

Hvad er NML fil?

Fil, der bruges af Traktor, en DJ mix applikation, der bruges til at skabe lyd mixer; gemmer brugerens afspilningsliste i et XML-format; indeholder listen over kunstnere, udgivelser, etiketter, genrer, spor, prøver og remix sæt; indeholder ikke nogen egentlig lydprøvefil, men indeholder i stedet henvisninger til dem.

Flere oplysninger

NML-filer er nyttige til at skifte mellem forskellige afspilningslister, når du opretter forskellige blandinger.

Programmer, der åbnes NML Filer

Filtype2NSMB Editor Exported Level File

Udvikler NSMBe
Kategori Game Files
Format Binary

.NML option nummer 2

Spilfil oprettet af NSMBe (New Super Mario Bros. Editor), et program, der bruges til at lave brugerdefinerede niveauer til Nintendo DS-spillet New Super Mario Bros .; gemmer et eksporteret niveau, der er oprettet af brugeren og kan omfatte blokke, mønter, Koopas, elementer og andre objekter.

Flere oplysninger

NML-filer bruges til at eksportere individuelle niveauer inden for en ny Super Mario Bros.-verden. Disse niveauer kan deles med andre og derefter anvendes som en patch til en eksisterende .NDS ROM i NSMB-spillet ved hjælp af knappen Eksporter patron på fanen "Værktøjer / Valg" i NSMBe.

For at importere NML-filer og anvende dem på et spilprogram, skal du først have NDS ROM-filen til NSMB-spillet. Når du har åbnet NDS-filen i NSMBe, kan du derefter importere og eksportere niveauer fra fanen "Nivelliste".

BEMÆRK: NSMBe kaldes også NSMBe5.

Programmer, der åbnes NML Filer
Windows
NSMBe

Om NML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NSMB Editor Exported Level File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.