Vigtigste : Filudvidelser : .nsf Fil

.nsf Filudvidelse

Filtype1NES Sound Format File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er NSF fil?

Musikfil fra et originalt Nintendo-spil (NES/Famicom); gør det muligt at afspille musik fra Nintendo-spil uden at indlæse det egentlige spil; kan åbnes af en række NSF-afspillere.

Programmer, der åbnes NSF Filer
Windows
Nullsoft Winamp
DeliPlayer
Audio Overload
VirtuaNES
Nestopia
Linux
Audio Overload
XMMS
Audacious
FCEUX
Nestopia
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog
Nestopia

Filtype2Lotus Notes Database

Udvikler IBM
Kategori Database Files
Format Binary

.NSF option nummer 2

Databasefil, der anvendes af IBM Lotus-virksomhedssoftware; gemt i Notes Storage Facility-formatet (NSF), som gemmer data i dokumentenheder kaldet "noter"; anvendes til lagring af samarbejdsinformationer, f.eks. mail- og kalenderdata.

Flere oplysninger

NSF-filer er ofte hostet af en Lotus Domino-server, og de kan downloades af Lotus Notes-klienter for at arbejde med en fuldt funktionel database i offlinetilstand. Hvis klienten foretager ændringer i databasen, indeholder Domino faciliteter til at synkronisere ændringerne tilbage til masterdatabasen. NSF-filer kan også bruges til processen med datareplikering.

BEMÆRK: NSF-filer kan også fungere som en Domino-webapplikation, der er hostet på en webserver, hvor URL-adressen har en efterfølgende ".nsf"-streng. Disse filer indeholder Domino Web Service Design Elementet, som muliggør webadgang.

Programmer, der åbnes NSF Filer

Om NSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nsf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Lotus Notes Database, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.