Vigtigste : Filudvidelser : .nsf Fil

.nsf Filudvidelse

Filtype1NES Sound Format File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er NSF fil?

Musikfil fra et originalt Nintendo (NES / Famicom) spil; tillader musik fra Nintendo-spil at blive spillet uden at indlæse det aktuelle spil; kan åbnes af en række NSF-spillere.

Programmer, der åbnes NSF Filer
Windows
Nullsoft Winamp
DeliPlayer
Audio Overload
VirtuaNES
Nestopia
Linux
Audio Overload
XMMS
Audacious
FCEUX
Nestopia
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog
Nestopia

Filtype2Lotus Notes Database

Udvikler IBM
Kategori Database Files
Format Binary

.NSF option nummer 2

Databasefil brugt af IBM Lotus Business software; gemt i Notes Storage Facility (NSF) formatet, som lagrer data i dokumentenheder kaldet "noter" bruges til opbevaring af samarbejdsrelaterede forretningsoplysninger som post- og kalenderdata.

Flere oplysninger

NSF-filer er ofte hostet af en Lotus Domino-server, og de kan downloades af Lotus Notes-klienter for at kunne arbejde med en fuldt funktionel database i offline-tilstand. Hvis klienten foretager ændringer i databasen, indeholder Domino faciliteterne til at synkronisere ændringerne tilbage til masterdatabasen. NSF-filer kan også bruges til data replikering.

BEMÆRK: NSF-filer kan også fungere som en Domino Web-applikation, der er hostet på en webserver, hvor URL'en har en efterfølgende ".nsf" snor. Disse filer omfatter Domino Web Service Design Element, som muliggør webadgang.

Programmer, der åbnes NSF Filer

Om NSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nsf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Lotus Notes Database, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.