Vigtigste : Filudvidelser : .nst Fil

.nst Filudvidelse

Filtype1NoiseTracker Module

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er NST fil?

En NST-fil er et modul, der anvendes af NoiseTracker, et freeware lydsporingsprogram, der blev oprettet i 1989. Det indeholder et eller flere lydspor, der omfatter notatmønstre og lydprøver.

Flere oplysninger

NST-filen er den primære filtype, der er forbundet med NoiseTracker. Det sparer et modul, som består af lydprøver, som afspilles i henhold til noterne i modulerne.

NoiseTracker blev almindeligt anvendt af Amiga-spilmusikere til at lave musik. Amiga var en personlig computer platform fremstillet af Commodore i 1980'erne og 1990'erne. NoiseTracker blev afbrudt og er ikke længere tilgængelig til download. Hvis du har en NST-fil, der skal afspilles, kan du bruge Nullsoft Winamp i Windows.

Programmer, der åbnes NST Filer
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtype2Outlook Connector for Notes File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.NST option nummer 2

En NST-fil er en lagringsfil, der er oprettet af Outlook Connector til IBM Lotus Domino, et tilføjelsesprogram til Microsoft Outlook, der giver brugerne adgang til Lotus Notes via Outlook. Den indeholder Notes meddelelser og andre data for adgang offline, der gemmes lokalt på din computer. NST-filer ligner Outlook offline .OST filer.

Flere oplysninger

NST-filer kan vokse stort i størrelse, hvilket kan bremse computerens ydeevne og forårsage, at Outlook går i stykker. Hvis du sletter NST-filer, genskabes de automatisk af Connector-tilføjelsen. For at fjerne NST-filen permanent skal du slette Outlook-profilen og oprette en ny profil.

NST-filer er placeret i samme mappe med andre lokale profilindstillingsfiler, f.eks. OST og .PST files, i følgende mapper:

Programmer, der åbnes NST Filer

Om NST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Outlook Connector for Notes File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.