Vigtigste : Filudvidelser : .nst Fil

.nst Filudvidelse

Filtype1NoiseTracker Module

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er NST fil?

En NST-fil er et modul, der bruges af NoiseTracker, et freeware lydsporingsprogram, der blev oprettet i 1989. Den indeholder et eller flere lydspor, som omfatter node mønstre og lydprøver.

Flere oplysninger

NST-filen er den vigtigste filtype, der er tilknyttet NoiseTracker. Den gemmer et modul, som består af lydprøver, der afspilles i overensstemmelse med noderne i modulerne.

NoiseTracker blev almindeligvis brugt af musikere i Amiga-spil til at skabe musik. Amiga var en personlig computerplatform fremstillet af Commodore i 1980'erne og 1990'erne. NoiseTracker blev udgået og er ikke længere tilgængelig til download. Hvis du har en NST-fil, der skal afspilles, kan du bruge Nullsoft Winamp i Windows.

Programmer, der åbnes NST Filer
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtype2Outlook Connector for Notes File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.NST option nummer 2

En NST-fil er en lagringsfil, der er oprettet af Outlook Connector for IBM Lotus Domino, et tilføjelsesprogram til Microsoft Outlook, som giver brugerne adgang til Lotus Notes via Outlook. Den indeholder Notes-meddelelser og andre data til offlineadgang, der er gemt lokalt på din computer. NST-filer svarer til Outlook offline .OST-filer.

Flere oplysninger

NST-filer kan vokse sig store, hvilket kan gøre computerens ydeevne langsommere og få Outlook til at gå ned. Hvis du sletter NST-filer, bliver de automatisk genskabt af Connector-tilføjelsesprogrammet. Hvis du vil fjerne NST-filen permanent, skal du slette Outlook-profilen og oprette en ny profil.

NST-filer ligger i samme mappe som andre filer med lokale profilindstillinger, f.eks. OST- og .PST-filer, i følgende mapper:

  • Windows XP - C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8, and Windows 10 - C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\
Programmer, der åbnes NST Filer

Om NST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Outlook Connector for Notes File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.