Vigtigste : Filudvidelser : .nuproj Fil

.nuproj Filudvidelse

FiltypeNuGet Build Project

Udvikler NuGet
Kategori Developer Files
Format XML

.NUPROJ option nummer

En NUPROJ-fil er et projekt, der er oprettet af Visual Studio med NuBuild Project System-udvidelsen installeret. Den indeholder et projekt, som indeholder egenskaber for opbygningskonfiguration. NUPROJ-filer bruges til at opbygge .NUPKG NuGet-pakker fra .NUSPEC-filer og administrere dem.

Flere oplysninger

NUPROJ-filer gemmes i samme format som MSBuild-projekter, hvilket er et simpelt XML-format. Formatet gør det muligt for udviklere at beskrive de elementer, der skal bygges, og hvordan de skal bygges med forskellige konfigurationer og platforme. Med NuBuild Project System-udvidelsen installeret sammen med Visual Studio kan du bygge NuGet-pakker i Visual Studio ved hjælp af NUPROJ-filen. Du skal også have NuGet-pakkehåndteringen installeret.

Programmer, der åbnes NUPROJ Filer

Om NUPROJ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nuproj er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NuGet Build Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.