Vigtigste : Filudvidelser : .nut Fil

.nut Filudvidelse

Filtype1Squirrel Script

Udvikler Alberto Demichelis
Kategori Game Files
Format Text

Hvad er NUT fil?

En NUT-fil er en tekstfil, der indeholder ekornekoden, der er skrevet i egerns programmeringssprog. Det er et script, der bruges som et plugin for at udvide funktionaliteten af et program og til scripted events i videospil.

Flere oplysninger

Ekorn er et objektorienteret programmeringssprog, der ligner Lua, C ++ og JavaScript. Det er designet til at være letvægts, der passer til programmernes hukommelse, størrelse og realtid, hovedsagelig videospil, som Left 4 Dead 2, Simutrans, Shadow Warrior, SuperTux og Portal 2.

Da der er en anden filtype med ".nut" -udvidelsen, kan du se på filstørrelsen for en indikation af hvilken type NUT-fil du har. NUT-filer, der indeholder et ekorre-script, når sjældent 1 MB, mens NUT-videofiler er større end 1 MB.

Programmer, der åbnes NUT Filer
Linux
Squirrel

Filtype2NUT Video File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.NUT option nummer 2

Videofil gemt i NUT Open Container Format, et containerformat svarende til .AVI , .ASF og .MKV ; understøtter flere forskellige lyd- og video codecs samt undertekstinformation.

Flere oplysninger

NUT-formatet blev udviklet af MPlayer, FFmpeg og Libav-holdene. Det har dog ikke fået bred popularitet og er derfor et ualmindeligt videoformat.

Programmer, der åbnes NUT Filer
Windows
FFmpeg
MPlayer
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
Linux
FFmpeg
MPlayer
Macintosh
FFmpeg
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
iOS
iFunia VideoConvert for iPad

Om NUT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nut er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NUT Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.