Vigtigste : Filudvidelser : .nwdb Fil

.nwdb Filudvidelse

FiltypeNeat Database File

Udvikler The Neat Company
Kategori Database Files
Format N/A

.NWDB option nummer

En NWDB-fil er en databasefil, der er oprettet af Neat 5, en digital dokumentorganisator. Den indeholder et eller flere billeder af scannede dokumenter, kontakter eller kvitteringer. NWDB-filer oprettes automatisk, når du scanner et dokument.

Flere oplysninger

Du vil højst sandsynligt kun se NWDB-filen, hvis du søger i mappen Neat Data i din mappe Dokumenter. Der bør være mindst tre filer i mappen Neat Data: en Neatworks NWDB-fil, en NWDB-fil med et billede og en NWCAB-fil med et kabinet.

Hvis du støder på en fejlmeddelelse, der angiver, at du ikke kan åbne en Neat-database, betyder det sandsynligvis, at en fil i din database er beskadiget, låst af et andet program eller mangler. Du bør kontrollere, at alle tre filer findes i mappen Neat Data. Hvis en af de tre filer mangler, er det årsagen til fejlmeddelelsen.

BEMÆRK: En NWDB-fil er faktisk en SQL Server Compact Edition (SQLCE)-database (SQLCE), men i stedet for filtypen .sdf har den filtypen .nwdb. Derfor kan alle programmer, der kan åbne .SDF SQL Server Compact Database-filer, også åbne NWDB-filer.

Fælles NWDB Filnavne

ImageDB1.nwdb - Standardnavnet til en NWDB-fil. Hvis der er flere, navngives filerne "ImageDB2.nwdb", "ImageDB3.nwdb" osv.

Programmer, der åbnes NWDB Filer

Om NWDB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nwdb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Neat Database File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.