Vigtigste : Filudvidelser : .ocimf Fil

.ocimf Filudvidelse

FiltypeOCIMF HVPQ File

Udvikler OCIMF
Kategori Data Files
Format N/A

.OCIMF option nummer

En OCIMF-fil er en skibsregisterfil, der anvendes af SIRE, et skibsinspektionsrapportprogram, der bruges til at vurdere skibes sikkerhed. Den indeholder oplysninger om et fartøj, der er indsamlet fra et harmoniseret spørgeskema om fartøjsdele (HVPQ), som skibsejere har indsendt. OCIMF-filer indeholder forskellige fartøjsoplysninger, såsom navn, IMO-nummer, EMI-nummer, REG-nummer, USCG VIN-nummer, flag, kaldesignal, registreringshavn, skibskontakter, skrogtype, besætningsuddannelse, certifikater og dødvægtstonnage.

Flere oplysninger

OCIMF-filer oprettes typisk, når en bruger downloader HVPQ-oplysninger i en OCIMF-fil fra SIRE, eller når en bruger eksporterer HVPQ-oplysninger fra OCIMF Particulars Editor på skrivebordet i en OCIMF-fil, der skal uploades til SIRE. Både SIRE og OCIMF Particulars Editor kan åbne OCIMF-filer.

SIRE blev oprindeligt lanceret i 1993 af Oil Companies International Marine Forum (OCIMF) for at forbedre søfartsstandarderne i tankningsindustrien. Det er en onlinedatabase, der giver redere mulighed for at indsende oplysninger om skibe, som andre parter, f.eks. offentlige myndigheder, terminaloperatører og befragtere, kan få adgang til.

BEMÆRK: OCIMF Particulars Editor kan kun downloades fra SIRE.

Programmer, der åbnes OCIMF Filer

Om OCIMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ocimf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OCIMF HVPQ File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.