Vigtigste : Filudvidelser : .pac Fil

.pac Filudvidelse

Filtype1Proxy Auto-Config File

Udvikler Netscape
Kategori Web Files
Format Text

Hvad er PAC fil?

En PAC-fil er en konfigurationsfil, der bruges af webbrowsere til at vælge en passende proxyserver. Den indeholder en eller flere JavaScript-funktioner med en af dem ved navn FindProxyForURL, som definerer regler for valg af en proxyserver på grundlag af en given URL. PAC-filer bruges til at kontrollere og lastbalancere internettrafikken, især i virksomhedsmiljøer.

Flere oplysninger

PAC-filer aktiveres i webbrowsere ved at indtaste PAC-filens URL i proxyforbindelsesindstillingerne eller ved hjælp af protokollen WPAD (Web Proxy Auto-Discovery). Når en PAC-fil udføres, returnerer den en streng med en eller flere proxyserver-URL'er. PAC-filer er typisk hostet på en webserver og hedder proxy.pac.

Da PAC-filer indeholder konfigurationen i almindelig tekst. Du kan bruge en teksteditor, f.eks. Microsoft Notepad eller Apple TextEdit, til at se eller ændre filerne.

NOTAT: PAC-filformatet blev oprindeligt frigivet i 1996 til brug af Netscape Navigator 2.0.

Programmer, der åbnes PAC Filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Apple Safari
Mozilla Firefox
iOS
Apple Safari

Filtype2PAC Subtitles File

Udvikler Screen Subtitling Systems
Kategori Video Files
Format N/A

.PAC option nummer 2

Proprietært undertekstformat skabt af Screen Subtitling Systems; bruges til at synkronisere lukkede undertekster med en videotidslinje; kan redigeres med undertekstredigeringssoftware som EZTitles og konverteres til mere standardformater, herunder .SRT og .SUB.

Programmer, der åbnes PAC Filer

Filtype3SBStudio II Song File

Udvikler SonicSpot
Kategori Audio Files
Format Binary

.PAC option nummer 3

Sangformat, kaldet en PAC- eller pakkefil, der bruges af SBStudio; består af datablokke, der gemmer sanginformation og lyddata.

Programmer, der åbnes PAC Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
SBStudio II

Filtype4STAD Graphic File

Udvikler STAD
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PAC option nummer 4

Billedformat, der anvendes af STAD-programmet til Atari ST-systemer; gemt som et sort/hvidt billede med en opløsning på 640x400 pixels; betragtes som en grafik i høj opløsning til Atari-computere.

Programmer, der åbnes PAC Filer
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Om PAC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pac er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype STAD Graphic File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.