Vigtigste : Filudvidelser : .pak Fil

.pak Filudvidelse

Filtype1Video Game Package

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er PAK fil?

En PKZ-fil er et arkiv, der anvendes af videospil som Spider-Man: Edge of Time og Bee Movie Game. Den kan indeholde grafik, teksturer, lyde, stemmeklip og andre spildata. PKZ-filer bruges typisk af Xbox 360- og PlayStation 3-versioner af videospil.

Flere oplysninger

Formatet for en PKZ-fil, der bruges af et spil, kan afvige fra det PKZ-format, der bruges til et andet spil. Derfor kan du være nødt til at prøve flere programmer, før du åbner din PKZ-fil. Du kan bruge tilpassede scripts, såsom chrrox' script til Spider-Man: Edge of Time, med Luigi Auriemmas QuickBMS til at udtrække PKZ-filer.

Også PKZ-filer, der er komprimeret med Zip komprimering, kan dekomprimeres ved hjælp af et Zip-dekomprimeringsprogram, såsom Corel WinZip, 7-Zip, WinRAR eller Apple Archive Utility. Du skal blot omdøbe udvidelsen ".pkz" til ".zip" og dekomprimere den. Du kan derefter ændre indholdet af PKZ-filen, komprimere den med Zip-komprimering og derefter omdøbe udvidelsen ".zip" til ".pkz".

Programmer, der åbnes PAK Filer

Filtype2PAK (Packed) File

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format Binary

.PAK option nummer 2

Komprimeret arkivformat, der stammer fra DOS, som kan indeholde mange filer; data i en PAK-fil kan være komprimeret eller ukomprimeret, men er normalt komprimeret ved hjælp af ZLIB-komprimering.

Programmer, der åbnes PAK Filer
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
Avanquest PowerDesk Pro
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver

Filtype3Simutrans Object File

Udvikler Simutrans
Kategori Game Files
Format Binary

.PAK option nummer 3

Fil, der anvendes af Simutrans, et gratis transportsimuleringsspil; indeholder grafik og egenskaber for spilobjekter; kompileret fra en almindelig tekst ".dat"-datafil og et kildebillede .PNG; anvendes til spilkøretøjer, bygninger, terræn og andre objekter.

Flere oplysninger

For at ændre Simutrans-objekter redigerer brugerne typisk ikke PAK-filerne direkte. I stedet downloader de normalt de DAT- og PNG-kildefiler, der bruges til at pakke en PAK-fil, ændrer filerne og pakker derefter indholdet ind i en ny PAK-fil igen. PAK-filer opbygges ved hjælp af programmet MakeObj.exe.

Programmer, der åbnes PAK Filer
Linux
Simutrans

Filtype4Skype Language Settings Package

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

.PAK option nummer 4

En PAK-fil er en pakke, der bruges af Microsoft Skype, et populært online video- og lydkommunikationsprogram. Den indeholder indstillinger for brugergrænsefladen (UI) på et bestemt sprog, f.eks. engelsk, spansk og fransk, som anvendes på Skype-brugergrænsefladen baseret på brugerens lokalitet. PAK-filer bruges kun af Windows-versionen af Microsoft Skype.

Flere oplysninger

PAK-filer refereres af Skype og skal ikke åbnes manuelt. PAK-filer findes i følgende mappe i Windows:

C:\Program Files (x86)\Microsoft\Skype for Desktop\locales

NOTAT: Sprogindstillinger gemmes i .LPROJ filer i macOS.

Programmer, der åbnes PAK Filer

Om PAK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pak er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Skype Language Settings Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.