Vigtigste : Filudvidelser : .pdx Fil

.pdx Filudvidelse

Filtype1Adobe Acrobat Index File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er PDX fil?

Indeksfil oprettet af Adobe Acrobat, et program til oprettelse og visning af dokumenter; indeholder et indeks over dokumenter og mapper; giver mulighed for at søge på tværs af flere .PDF dokumenter; nyttig for virksomheder, der bruger store mængder PDF-dokumenter, f.eks. advokater.

Flere oplysninger

PDX-indekser kan oprettes under Vælg Avanceret → Dokumentbehandling → Fuldtekstindeks med katalog i Adobe Acrobat. Andre filer kan tilføjes til et eksisterende PDX-indeks ved hjælp af samme indstilling.

Adobe Acrobat findes i versionerne Standard, Pro og Pro Extended.

Programmer, der åbnes PDX Filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype2Product Data eXchange File

Udvikler NEMI
Kategori Data Files
Format XML

.PDX option nummer 2

Datafil til udveksling af produktdata (PDX), der anvendes til at lette interaktionerne i forsyningskæden; indeholder en samlet produktdefinition af et fremstillet produkt; indeholder data såsom materialeliste (BOM), oprindelig produktkonfiguration, liste over godkendte producenter (ALM) og produkthistorik.

Flere oplysninger

PDX-filer hjælper med at kommunikere tekniske oplysninger mellem OEM'er (Original Equipment Manufacturers), leverandører af elektroniske produktionstjenester og komponentleverandører. De anvender et standardiseret XML format, der er specificeret af IPC-2570 Supply Chain Communication-standarden.

Programmer, der åbnes PDX Filer
Windows
Active Sensing PDXplorer Editor
Oracle Agile eXpress
Active Sensing PDXplorer Viewer

Om PDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Product Data eXchange File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.