Vigtigste : Filudvidelser : .pgal Fil

.pgal Filudvidelse

FiltypePhoto! 3D Album Gallery

Udvikler Photo!
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PGAL option nummer

En PGAL-fil indeholder et galleri af billeder, der er oprettet af Photo! 3D Album, et program, der bruges til at præsentere billeder i et 3D-miljø, som et kunstgalleri eller egyptisk pyramide. Det gemmer JPEG-billeder importeret af en bruger i et 3D-galleri miljø.

Flere oplysninger

PGAL-filen åbnes i Photo! 3D Album 1.2

Foto! 3D Album giver dig mulighed for at vælge en designskabelon og tilføje dine JPEG-fotos til rammer indenfor det galleri design. Når du har importeret dine billeder, kan du forhåndsvise dem i galleriet og vælge at tilpasse, beskære eller rotere dem i rammen. Efter at have forhåndsvisning af dem kan du gemme galleriet som en PGAL-fil, som giver dig mulighed for at genåbne galleriet på et senere tidspunkt til redigering eller visning.  Du kan gemme PGAL gallerier lokalt på din computer, brænde dem til en cd / dvd eller uploade dem til en hjemmeside.

Gallerierne du kan vælge imellem, er Galleri, Camp, Kinesisk Have, Udstillingshal, Glamour Udstilling, Halloween, Neon Maze, Pyramider, og Showroom.

Programmer, der åbnes PGAL Filer

Om PGAL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pgal er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Photo! 3D Album Gallery, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.