Vigtigste : Filudvidelser : .plist Fil

.plist Filudvidelse

FiltypeMac OS X Property List File

Udvikler Apple
Kategori Settings Files
Format N/A

.PLIST option nummer

En PLIST-fil er en indstillingsfil, også kendt som en "egenskabsfil", der bruges af macOS-programmer. Den indeholder egenskaber og konfigurationsindstillinger for forskellige programmer. PLIST-filer er formateret i XML og baseret på Apples Core Foundation DTD.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .plist-fil i Apple Xcode 9

PLIST-fil åben i Apple Xcode 9

PPLIST-filer kan gemmes i tekst- eller binært format. De tekstbaserede dokumenter og kan redigeres med en teksteditor. De bør dog typisk ikke redigeres af brugeren, da de ændres af deres respektive programmer efter behov.

Egenskabslistefiler, der medfølger programmer, kan oprettes og redigeres af udvikleren ved hjælp af Apples Property List Editor, som er inkluderet i Apple Developer Tools. They can also be opened and edited using a third-party PLIST editing program.

NOTE: You can convert PLIST files between XML and binary formats using the plutil command line tool:

  • Binary to XML: plutil -convert xml1 file.plist
  • XML to Binary: plutil -convert binary1 file.plist
Fælles PLIST Filnavne

Info.plist - Den primære ejendomsliste til Mac OS X-programmer, der findes i / Indhold / mappe af en .APP bundle. For at se denne fil, højreklik på en applikationsfil, vælg "Vis pakkeindhold", og åbn mappen Indhold.

Programmer, der åbnes PLIST Filer
Macintosh
Apple Xcode
Fat Cat PlistEdit Pro
PrefEdit
Night Productions Pref Setter
Late Night Property List Tools
Apple plutil

Om PLIST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.plist er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mac OS X Property List File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.