Vigtigste : Filudvidelser : .ppc Fil

.ppc Filudvidelse

Filtype1Mobile Data Studio Project File

Udvikler CreativityCorp
Kategori Developer Files
Format Binary

Hvad er PPC fil?

Projektfil oprettet af Mobile Data Studio, et program, der bruges til at skabe forretningsapplikationer til mobile enheder; gemmer en samling af brugergrænsefladesider, der indeholder interaktive felter; gør det muligt for brugere at gemme fremskridt i applikationsudviklingen.

Programmer, der åbnes PPC Filer

Filtype2Adobe Presenter Audio File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.PPC option nummer 2

Lydfil oprettet af Adobe Presenter, et plug-in til Microsoft PowerPoint, der bruges til at oprette dynamiske præsentationer; indeholder ofte stemmeoptagelser, der er oprettet af brugeren, men kan også indeholde importerede lyddata; bruges til at tilføje musik, lyde og stemmeoptagelser til præsentationsdias.

Flere oplysninger

NOTAT: Adobe introducerede det nye .PPCX-format i Adobe Presenter 7. Gammelt lydindhold i PPC-formatet skal konverteres til det nye PPCX-format, for at lyden fungerer korrekt. Denne konvertering kan foretages i Presenter 7-softwaren.

Programmer, der åbnes PPC Filer

Om PPC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ppc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Presenter Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.