Vigtigste : Filudvidelser : .ppv Fil

.ppv Filudvidelse

FiltypePocket PowerPoint Presentation

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

.PPV option nummer

En PPV-fil indeholder en diasshowpræsentation, der er oprettet af Microsoft Pocket PowerPoint, en version af PowerPoint til Microsoft Pocket PC. Den gemmer en præsentation, som kan indeholde formateret tekst, punktopstillinger, billeder, overgange og lydeffekter. PPV-filer ligner .PPT-filer, men understøtter ikke så mange præsentationsfunktioner.

Flere oplysninger

PPPV-filen bruges til at gemme og åbne præsentationer i Pocket PowerPoint, som er et program, der er udviklet til at køre på Pocket PC, en personlig digital assistent, der kører et styresystem baseret på Windows CE. Pocket PowerPoint blev udgivet i 2000 som en del af den mobile version af Microsoft Office til Pocket PC 2000. Gennem årene er understøttelsen af PPV-formatet ophørt. Der er ingen kendte programmer, der kan åbne formatet, hvilket betyder, at PPV-filer kun kan åbnes af Windows CE-enheder.

Programmer, der åbnes PPV Filer
Windows
Can only be opened on Windows CE devices

Om PPV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ppv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Pocket PowerPoint Presentation, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.