Vigtigste : Filudvidelser : .prproj Fil

.prproj Filudvidelse

FiltypePremiere Pro Project

Udvikler Adobe Systems
Kategori Video Files
Format N/A

.PRPROJ option nummer

En PRPROJ-fil er et videoprojekt, der er oprettet af Adobe Premiere Pro, et videoredigeringsprogram. Den indeholder en tidslinje, der består af video- og lydklip og indeholder overgange, specielle effekter og andre anvendte redigeringer. PRPROJ-filer gemmer også projektindstillinger, f.eks. indstillingerne for overgange, videorendereren, lyd- og videovisningsformatet og optageformatet.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .prproj-fil i Adobe Premiere Pro CC 2019

PRPROJ-fil åben i Adobe Premiere Pro CC 2019

Premiere Pro-projekter gemmer henvisninger til medieaktiver (video, lyd, grafik), de gemmer ikke de faktiske mediedata i selve filen. Referencerne til disse medieaktiver oprettes, når du importerer aktivet til dit projekt. Hvis du derfor flytter aktivet, efter du har importeret det, kan Premiere Pro ikke finde aktivet i projektet, og du bliver derfor bedt om at flytte aktivet.

Adobe Premiere Pro er et professionelt videoredigeringsprogram, der bruges til at oprette spillefilm, udsendelser og andre videopræsentationer. Videoredigeringsprogrammet er en del af Creative Cloud-pakken.

Programmer, der åbnes PRPROJ Filer
Windows
Adobe Premiere Pro
MAGIX VEGAS
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Om PRPROJ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.prproj er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Premiere Pro Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.