Vigtigste : Filudvidelser : .ptx Fil

.ptx Filudvidelse

Filtype1Pro Tools Session File

Udvikler Avid Technology
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er PTX fil?

Session-filformat, der blev introduceret med Pro Tools 10 digital audio workstation (DAW) software; understøtter lyd-, MIDI- og softwareinstrumentspor samt effekter, mixingindstillinger og andre redigeringer; gemmer referencer til lydfiler, men ikke selve lydfilerne.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Pro Tools 7-9 bruger .PTF formatet og kan ikke åbne PTX-filer. Men du kan konvertere PTX-filer til PTF-formatet med Pro Tools 10 og senere i dialogboksen Gem sessionskopi. Bemærk, at nogle nyere Pro Tools 10-funktioner vil gå tabt, hvis du gemmer til det ældre format, f.eks. indstillinger for clip gain.

Programmer, der åbnes PTX Filer
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Filtype2E-Transcript File

Udvikler Thomson West
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.PTX option nummer 2

Fil oprettet af E-Transcript Manager, et program, der bruges til at oprette certificerede elektroniske udskrifter; indeholder udskriftsdata, der er optaget fra en retsmødehøring; bruges oftest af retsrapporteringsfirmaer, når de opretter juridiske udskrifter til advokater; oprettet for at reducere filstørrelsen af udskrifter, der sendes pr. e-mail.

Flere oplysninger

E-Transcripts kan også bruge udvidelsen ".exe", som gør det muligt at se udskriftet fra en selvstændig fil. E-mail-filtre stopper dog ofte leveringen af ".exe"-filer. Derfor blev PTX-filformatet skabt som et ikke-eksekverbart format for lettere at omgå e-mail-serverfiltre.

PTX E-transskriptioner kan konverteres frem og tilbage mellem ".exe"-E-transskriptioner.

NOTE: RealLegal, udviklerne af PTX-formatet, blev opkøbt af LiveNote og derefter af Thomson West. Både West- og RealLegal-mærkerne bruges til at reklamere for og sælge lignende softwareapplikationer. Mac-versionen af RealLegal E-Transcript Viewer er kun tilgængelig til Mac OS Classic, forgængeren til Mac OS X.

Programmer, der åbnes PTX Filer

Filtype3Pentax RAW Image File

Udvikler Pentax
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.PTX option nummer 3

Ukomprimeret RAW-billedfil, der er optaget med et Pentax-kamera; gemmer billeddata nøjagtigt som optaget af kameraets sensor; kan ses ved hjælp af Pentax-softwaren, der følger med kameraet.

Flere oplysninger

De fleste Pentax RAW-billedfiler bruger filtypenavnet .PEF.

Programmer, der åbnes PTX Filer
Windows
Microsoft Windows Photos
GIMP
MAGIX Xara Xtreme
Pentax Photo Browser or Photo Laboratory
Linux
GIMP
UFRaw
UFRaw (Unidentified Flying Raw)
The GIMP with UFRaw plugin
Macintosh
MacPhun ColorStrokes
GIMP
Pentax Photo Browser or Photo

Filtype4Paint Shop Pro Texture File

Udvikler Corel
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.PTX option nummer 4

Fil med forudindstillede teksturer, der bruges af Paint Shop Pro, et billedredigeringsprogram; gemmer billedteksturinformationer, der bruges til at anvende teksturer på figurer og objekter i Paint Shop Pro; gemmes ofte sammen med en tilsvarende .BMP-fil.

Programmer, der åbnes PTX Filer

Om PTX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ptx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Paint Shop Pro Texture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.