Vigtigste : Filudvidelser : .ptx Fil

.ptx Filudvidelse

Filtype1Pro Tools Session File

Udvikler Avid Technology
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er PTX fil?

Session filformat indført med Pro Tools 10 digital lyd arbejdsstation (DAW) software; understøtter lyd-, MIDI- og softwareinstrumentspor, samt effekter, blandingsindstillinger og andre redigeringer; gemmer henvisninger til lydfiler, men ikke lydfilerne selv.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Pro Tools 7-9 bruger .PTF format og kan ikke åbne PTX filer. Men du kan konvertere PTX-filer til PTF-formatet med Pro Tools 10 og senere i dialogboksen Save Session Copy. Bemærk, at nogle nyere Pro Tools 10-funktioner vil gå tabt, hvis du gemmer til det ældre format, som f.eks. Indstillinger for klipforstærkning.

Programmer, der åbnes PTX Filer
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Filtype2E-Transcript File

Udvikler Thomson West
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.PTX option nummer 2

Fil oprettet af E-Transcript Manager, et program der bruges til at oprette certificerede elektroniske transkripter; indeholder transkriptdata registreret fra en retssalen høring; oftest brugt af domstolsrapportering firmaer, når der oprettes juridiske transkripter for advokater; oprettet for at reducere filstørrelsen for e-mail-udskrifter.

Flere oplysninger

E-transkripter kan også bruge udvidelsen ".exe", som gør det muligt at se transkriptionen fra en selvstændig fil. E-mail-filtre stopper dog ofte levering af ".exe" -filer. Af denne grund blev PTX-filformatet oprettet som ikke-eksekverbart format for lettere at omgå e-mail-serverfiltre.

PTX E-transkripter kan konverteres frem og tilbage mellem ".exe" E-transkripter.

BEMÆRK: RealLegal, udviklerne af PTX-formatet, blev erhvervet af LiveNote og derefter af Thomson West. Både West og RealLegal mærker bruges til at reklamere for og sælge lignende software applikationer. Mac-versionen af RealLegal E-Transcript Viewer er kun tilgængelig for Mac OS Classic, forgængeren til Mac OS X.

Programmer, der åbnes PTX Filer

Filtype3Pentax RAW Image File

Udvikler Pentax
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.PTX option nummer 3

Komprimeret RAW-billedfil fanget med et Pentax-kamera; gemmer billeddata nøjagtigt som optaget af kameraets sensor; kan ses ved hjælp af Pentax-softwaren, der følger med kameraet.

Flere oplysninger

De fleste Pentax RAW-billedfiler bruger udvidelsen .PEF .

Programmer, der åbnes PTX Filer
Windows
Microsoft Windows Photos
GIMP
MAGIX Xara Xtreme
Pentax Photo Browser or Photo Laboratory
Linux
GIMP
UFRaw
UFRaw (Unidentified Flying Raw)
The GIMP with UFRaw plugin
Macintosh
MacPhun ColorStrokes
GIMP
Pentax Photo Browser or Photo

Filtype4Paint Shop Pro Texture File

Udvikler Corel
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.PTX option nummer 4

Tekstforvalgsfil, der bruges af Paint Shop Pro, et billedredigeringsprogram; gemmer billedteksturinformation, der bruges til at anvende teksturer til former og objekter i Paint Shop Pro; ofte gemt sammen med en tilsvarende .BMP fil.

Programmer, der åbnes PTX Filer

Om PTX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ptx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Paint Shop Pro Texture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.