Vigtigste : Filudvidelser : .q2 Fil

.q2 Filudvidelse

FiltypeWinamp Equalizer Auto-Load Presets File

Udvikler Nullsoft
Kategori Audio Files
Format Text

.Q2 option nummer

Bibliotek med brugerskabte equalizer-indstillinger (EQ), der er oprettet i Winamp, et lydafspilningsprogram; indeholder automatisk indlæsning af EQ-indstillinger for specifikke mediefiler.

Flere oplysninger

Winamp opretter en Q2-fil med navnet Winamp.q2, efter at den første automatisk indlæsningsforindstilling er gemt, og alle efterfølgende automatisk indlæsningsforindstillinger gemmes også i den. Disse forudindstillinger indlæses automatisk, når den tilknyttede mediefil åbnes, så længe "Auto" er slået til i EQ-menuen.

Du kan gemme auto-load EQ-indstillinger ved at vælge Options → Equalizer → Save Preset → Save Preset → Auto-load preset... fra Winamp-menulinjen. EQ-forindstillinger kan indlæses fra en Q2-fil ved at vælge Options → Equalizer → Load Preset → Load Preset → Auto-load preset....

Standardplaceringen af Q2-filen er: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Winamp

NOTE: Universal Winamp EQ presets are saved in a .Q1 file.

Fælles Q2 Filnavne

Winamp.q2 - Den standard EQ auto-load forudindstillede fil, der bruges af Winamp.

Programmer, der åbnes Q2 Filer

Om Q2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.q2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Winamp Equalizer Auto-Load Presets File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.