Vigtigste : Filudvidelser : .q2 Fil

.q2 Filudvidelse

FiltypeWinamp Equalizer Auto-Load Presets File

Udvikler Nullsoft
Kategori Audio Files
Format Text

.Q2 option nummer

Biblioteker med brugeroprettede equalizer-indstillinger (EQ), der er oprettet i Winamp, et lydafspilningsprogram; indeholder automatisk indlæsning af forudindstillinger af EQ-indstillinger for bestemte mediefiler.

Flere oplysninger

Winamp opretter en Q2-fil ved navn Winamp.q2, efter at den første indstilling for automatisk indlæsning er gemt, og alle efterfølgende automatisk indlæsningsindstillinger gemmes også. Disse forudindstillinger indlæses automatisk, når den tilhørende mediefil åbnes, så længe "Auto" er tændt i EQ-menuen.

Du kan gemme EQ-indstillingerne automatisk ved at vælge Valg → Equalizer → Save Preset → Automatisk indlæsning af forudindstillet ... fra Winamp menulinjen. EQ-forudindstillinger kan indlæses fra en Q2-fil ved at vælge Valg → Equalizer → Load Preset → Automatisk indlæsning ....

Standardplaceringen af Q2-filen er: C: \ Users \ Administrator \ AppData \ Roaming \ Winamp

BEMÆRK: Universal Winamp EQ forudindstillinger gemmes i en .Q1 fil.

Fælles Q2 Filnavne

Winamp.q2 - Den standard EQ auto-load forudindstillede fil, der bruges af Winamp.

Programmer, der åbnes Q2 Filer

Om Q2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.q2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Winamp Equalizer Auto-Load Presets File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.