Vigtigste : Filudvidelser : .qcp Fil

.qcp Filudvidelse

FiltypePureVoice Audio File

Udvikler QUALCOMM
Kategori Audio Files
Format Binary

.QCP option nummer

Lydfil oprettet i QUALCOMMs PureVoice-format; bruges både til optagelser af menneskers stemme og ringetoner til mobiltelefoner; designet til stemmefrekvenser og bruger variable kodningshastigheder for at udnytte naturlige pauser i menneskelig tale; sendes undertiden som en vedhæftet fil i en e-mail, som kan afspilles ved hjælp af QUALCOMMs PureVoice Player-Recorder, et plugin til e-mailprogrammer.

Flere oplysninger

Du kan oprette QCP-filer samt konvertere dem til PCM-lyd ved hjælp af QUALCOMM's PureVoice Converter, et Windows-kommandolinjeværktøj. Programmet QCP Converter kan også konvertere mange populære lydformater til QCP-filer. QUALCOMM leverer også PureVoice SDK, som kan bruges til at indlejre PureVoice-funktionalitet i programmer.

NOTAT: PureVoice Player-Recorder, Converter og SDK er blevet udgået og er ikke længere tilgængelige.

Programmer, der åbnes QCP Filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Audials One
D.R. Software QCP Converter

Om QCP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.qcp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PureVoice Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.