Vigtigste : Filudvidelser : .r30 Fil

.r30 Filudvidelse

FiltypeWinRAR Split Archive Part 30

Udvikler Eugene Roshal
Kategori Compressed Files
Format Binary

.R30 option nummer

Fil, der bruges som en del af et komprimeret RAR-arkiv med flere volumener; indeholder komprimeret filindhold som en del af et større arkiv; kan rekonstrueres med de andre komprimerede dele tilbage til den oprindelige fil.

Flere oplysninger

RXX-filer, hvor "XX" er et tal fra 00 til 99, oprettes normalt for at gemme et stort arkiv på flere diske. Filarkiver, der anvender formatet ".rxx" med filtypenavne, kan oprettes ved hjælp af RAR til Mac og Unix eller WinRAR til Windows.

BEMÆRK: WinRAR-softwareinstallationsprogrammet registrerer filforbindelser for filendelserne .R00 - R29, men det registrerer ikke forbindelser for R30 og derover. Derfor kan du muligvis se et WinRAR-ikon for R00 - R29-filer, men ikke for R30-filer, selv om WinRAR stadig kan åbne R30-filer, der er en del af et opdelt arkiv.

Programmer, der åbnes R30 Filer
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
RARLAB WinRAR
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
RARLAB RAR for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Om R30 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.r30 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WinRAR Split Archive Part 30, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.