Vigtigste : Filudvidelser : .rev Fil

.rev Filudvidelse

Filtype1RAR Recovery Volume Set

Udvikler RARLAB
Kategori Compressed Files
Format N/A

Hvad er REV fil?

Genoprettelsesvolumen oprettet med RAR-filkomprimerings- og arkiveringssoftware; indeholder redundansdata, der kan bruges til at rekonstruere manglende filer i et RAR-volumensæt; bruges kun i forbindelse med arkiver med flere volumener.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Hvis antallet af REV-filer er mindre end antallet af beskadigede manglende volumener, kan volumensættet ikke rekonstrueres.

Programmer, der åbnes REV Filer
Windows
RARLAB WinRAR

Filtype2LiveCode Plugin

Udvikler RunRev
Kategori Plugin Files
Format N/A

.REV option nummer 2

Plugin oprettet af LiveCode, en open source og kommerciel programudvikler til flere platforme; indeholder et plugin, der forbedrer LiveCode-funktionerne, såsom cursorer, script editor, søgemaskine og meget mere.

Flere oplysninger

Du kan se dine REV-plugins via programmet ved at vælge Udvikling → Plugins.

For at finde REV-filer i den gratis version af LiveCode skal du højreklikke på programmet i dit finder-vindue, vælge Show Package Contents → Contents → Tools, og REV-filerne vil være i mapperne "Plugins" og "Toolset".

Programmer, der åbnes REV Filer

Om REV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rev er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype LiveCode Plugin, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.