Vigtigste : Filudvidelser : .rpf Fil

.rpf Filudvidelse

Filtype1Grand Theft Auto Data File

Udvikler Rockstar Games
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er RPF fil?

En RPF-fil er et spilarkiv, der bruges af Grand Theft Auto (GTA) IV og V, et action-eventyrspil. Den indeholder spildatafiler, f.eks. Afspiller 3D-modeller, teksturgrafik og spillyd. RPF-filer ændres ofte af spillere for at ændre indholdet i et spil.

Flere oplysninger

De fleste GTA IV- og V-gamere kommer ikke til at møde RPF-filen. Men hvis du gerne vil ændre gameplay, som f.eks. Et tegn eller miljø eller lydeffekterne, skal du sandsynligvis redigere RPF-filen. Du kan bruge Spark IV og OpenIV i Windows til at redigere GTA IV RPF-filer.

Programmer, der åbnes RPF Filer

Filtype2Rich Pixel Format File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.RPF option nummer 2

Grafisk fil oprettet i Rich Pixel Format (RPF); gemmer en gengivet ramme fra en 3D-video eller et billede; Typisk indeholder RGBA (rød, grøn, blå og alfa) information, men understøtter også vilkårlig billedkanaler som dybde ("z-depth"), gennemsigtighed, overflade normaler og andre.

Flere oplysninger

RPF-filer bruges ofte af 3D-kompositionsprogrammer til at anvende effekter på renderede rammer under postproduktionen. Da filerne kan indeholde forskellige typer pixeloplysninger, kan kompositionsprogrammet isolere specifikke dele af dataene for at anvende specialiserede effekter.

Programmer, der åbnes RPF Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
CADSoftTools ABViewer
Adobe After Effects
NewTek LightWave 3D
Macintosh
Adobe After Effects
NewTek LightWave 3D

Om RPF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rpf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Rich Pixel Format File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.