Vigtigste : Filudvidelser : .rti Fil

.rti Filudvidelse

Filtype1Raster Music Tracker Instrument File

Udvikler Radek Sterba
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er RTI fil?

En RTI-fil indeholder et instrument, der bruges af Raster Music Tracker, et program, der bruges til at skabe Atari XE/XL-musik i Windows. Den gemmer oplysninger om instrumentet, herunder typen, navnet, hvor mange gange det bruges, og hvilke toner det spiller. RTI-filer giver brugerne mulighed for at dele instrumenter og bruge dem i forskellige sange.

Flere oplysninger

Du kan åbne en RTI-fil i Raster Music Tracker ved at vælge Instrument → Load and paste to actual instrument.. Du kan oprette en RTI-fil i Raster Music Tracker ved at vælge Instrument → Gem faktisk instrument som....

NOTE: Raster Music Tracker gør det muligt for Windows-brugere at emulere funktionerne i den Atari POKEY-lydchip fra 1979, der blev brugt i Atari 8-bit hjemmecomputere og Atari-arkadespil i 1980'erne.

Programmer, der åbnes RTI Filer

Filtype2Real Tracker Instrument

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.RTI option nummer 2

Instrument eller "stemme", der kan afspilles i Real Tracker, et lydsporingsprogram.

Programmer, der åbnes RTI Filer
Windows
Real Tracker

Om RTI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rti er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Real Tracker Instrument, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.