Vigtigste : Filudvidelser : .sbm Fil

.sbm Filudvidelse

FiltypeSpace Engineers Mod File

Udvikler Keen Software House
Kategori Game Files
Format Zip

.SBM option nummer

En SBM-fil er en mod-fil, der bruges af Space Engineers, et sandkassespil, hvor man kan konstruere og bygge rumskibe for at udforske og overleve i rummet og på planeter. Det er et arkiv, der indeholder flere filer til ændring af gameplayet, såsom et tilpasset jagercockpit, bogstaver på et rumskib, øgede hastighedsfunktioner, våben, køretøjer, skilte i et rumskib og en modificeret kommandokonsol. SBM-filer er komprimeret med Zip komprimering.

Flere oplysninger

Du kan ændre en SBM-fil ved at udpakke indholdet i filen. Da SBM-filen blot er en omdøbt .ZIP-fil, skal du omdøbe udvidelsen ".sbm" til ".zip" og dekomprimere den ved hjælp af et Zip-dekomprimeringsprogram, f.eks. Corel WinZip, 7-Zip, WinRAR eller Apple Archive Utility.

SBM-filer gemmes i følgende mappe:

\[Bruger]\AppData\Roaming\SpaceEngineers\Mods

Programmer, der åbnes SBM Filer

Om SBM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sbm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Space Engineers Mod File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.