Vigtigste : Filudvidelser : .sc2 Fil

.sc2 Filudvidelse

Filtype1SimCity 2000 City File

Udvikler Maxis
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SC2 fil?

Spilsfil, der anvendes af SimCity 2000, et simulationsspil til bybygning; anvendes også af Streets of SimCity og SimCopter, som forbedrer 2D-spilspillet til 3D; indeholder specifikationer for en bys terræn, bygninger, veje, vand og andre kortfunktioner; anvendes til startbetingelser for kortet.

Flere oplysninger

SC2-filer gemmes i Interchange File Format (.IFF-filer), et format, der er blevet brugt af mange Electronic Arts-spil.

NOTAT: SimCity 2000 blev oprindeligt udgivet til tidlige Mac-platforme og MS-DOS. Hvis du vil spille spillet i nyere versioner af Windows, Mac eller Linux, kan du bruge et DOS-emuleringsprogram som DOSBox eller Oracles VirtualBox (med DOS installeret).

Programmer, der åbnes SC2 Filer

Filtype2World of Tanks Blitz Model File

Udvikler Wargaming.net
Kategori Game Files
Format N/A

.SC2 option nummer 2

En SC2-fil er en modelfil, der bruges af World of Tanks Blitz, et gratis massivt multiplayer online kampvogns-battle-spil. Den indeholder en model af en kampvogn, der bruges i spillet, og som omfatter kanon, tårn, motor og affjedring.

Flere oplysninger

SC2-filer ses typisk kun af brugere, der ønsker at ændre gameplayet i World of Tanks Blitz. SC2-filerne er dog gemt i et proprietært format, og der er intet kendt program, der kan åbne SC2-filer ud over World of Tanks Blitz.

SC2-filer kan findes på følgende sted:

WorldOfTanksBlitz/Data/3d/[land]/images

Programmer, der åbnes SC2 Filer

Filtype3Sample Cell II Instrument Definition

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SC2 option nummer 3

Indeholder en enkelt instrumentdefinition og referencer til eksterne lydfiler, der anvendes af instrumentet; oprettet på Macintosh- og Windows-platforme, men er ikke kompatible med hinanden.

Flere oplysninger

Indeholder ikke egentlige audiodata.

Programmer, der åbnes SC2 Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Sample Cell II
Macintosh
Sample Cell II

Om SC2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sc2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sample Cell II Instrument Definition, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.