Vigtigste : Filudvidelser : .scb Fil

.scb Filudvidelse

Filtype1Euro Truck Simulator 2 Product Key File

Udvikler SCS Software
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hvad er SCB fil?

En SCB-fil indeholder en kodet produktnøgle, der bruges til at aktivere Euro Truck Simulator 2, når den er offline. Den gemmer en kodet produktnøgle og et checksum nummer genereret fra brugerens Windows-profilbrugerid. SCB-filer skal uploades til Euro Truck Simulator 2 aktiveringssiden for at aktivere programmet.

Flere oplysninger

SCB-filer giver brugerne mulighed for at indtaste produktnøglen til Euro Truck Simulator 2, når de ikke har adgang til internettet. SCB-filer oprettes af programmet, når en bruger indtaster sin produktnøgle og forsøger at aktivere programmet, men computeren ikke kan nå Euro Truck Simulator 2 aktiveringsserverne. SCB-filen oprettes og navngives activation.scb og placeres derefter i mappen "Euro Truck Simulator 2" i mappen "Documents".

Brugere kan overføre SCB-filen til en anden computer via en lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev eller en cd, og derefter uploade den til Euro Truck Simulator 2 aktiveringssiden. Hvis siden ikke er tilgængelig, kan brugeren også sende filen pr. e-mail til Euro Truck Simulator 2.

NOTAT: Euro Truck Simulator 2 er et køretøjssimuleringsspil, hvor man kører tværs gennem Europa og leverer vigtig last.

Fælles SCB Filnavne

activation.scb - Standardnavnet til Euro Truck Simulator 2 aktivering SCB filer.

Programmer, der åbnes SCB Filer

Filtype2Scala Published Script

Udvikler Scala
Kategori Executable Files
Format N/A

.SCB option nummer 2

Script oprettet med Scala, et program til styring af digital skiltning; indeholder instruktioner, der bruges til at styre digitale skilte; ligner en .SCA-fil, men er gemt i et offentliggjort format, der ikke kan redigeres.

Programmer, der åbnes SCB Filer

Filtype3Scrambls Encrypted File

Udvikler Wave Systems
Kategori Encoded Files
Format Binary

.SCB option nummer 3

Fil eller arkiv af filer krypteret af Scrambls, et program og en onlinetjeneste, der giver brugerne mulighed for at beskytte personlige filer og begrænse deres distribution; kan gemme enhver fil på brugerens system, men kan kun dekrypteres og ses af brugeren med den relevante nøgle eller af en anden bruger, som brugeren, der har krypteret filen, giver adgang til.

Flere oplysninger

SCB-filer kan deles eller offentliggøres overalt på nettet, men kun brugere med tilladelse kan se filerne. Scrambls desktop-software, kaldet Scrambls for files, kan bruges til at se filerne på desktop-computeren.

Når du har installeret Scrambls for files, kan du højreklikke på en hvilken som helst fil, vælge "Scramble" og derefter vælge enten "Only Me", "Everyone" eller "Specify Group..." afhængigt af de adgangstilladelser, du ønsker at give. På samme måde kan du dekryptere en SCB-fil ved at højreklikke på den og vælge "Descramble."

NOTAT: Scrambls for Files er udgået og kan ikke længere downloades.

Programmer, der åbnes SCB Filer
Windows
Scrambls for files

Om SCB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.scb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Scrambls Encrypted File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.