Vigtigste : Filudvidelser : .schemas Fil

.schemas Filudvidelse

FiltypeGConf Schema Definition File

Udvikler The GNOME Project
Kategori System Files
Format Text

.SCHEMAS option nummer

Fil, der bruges af GConf, et GNOME Desktop-konfigurationsværktøj; indeholder specifikationer for, hvordan programpræferencenøgler defineres, men indeholder ikke egentlige programpræferencer; gør det muligt at generere programindstillinger i GConf-rammen; gemmes i mappen /etc/gconf/schemas/ og installeres ofte sammen med programpakker.

Flere oplysninger

Præferencer, der bruges i GConf-rammen, bruges til at huske programspecifikke brugerindstillinger. En programpræference kan f.eks. gemme standardskrifttypen for en teksteditor, eller den kan huske at undertrykke en advarsels-popup-meddelelse, efter at brugeren har markeret indstillingen "Vis ikke denne meddelelse igen".

NOTAT: GConf-skemaer genereres fra SCHEMAS-definitionsfiler. SCHEMAS-filer indeholder derfor ikke selve programpræferencerne.

Programmer, der åbnes SCHEMAS Filer
Linux
gedit
GConf

Om SCHEMAS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.schemas er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GConf Schema Definition File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.