Vigtigste : Filudvidelser : .scs Fil

.scs Filudvidelse

Filtype1SimCity Societies Saved Game File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SCS fil?

En SCS-fil er en gemt spilfil, der er oprettet af SimCity Societies eller SimCity Societies Destinations, to beslægtede spil, der giver spillerne mulighed for at skabe og simulere deres egne byer og samfund. Den indeholder en by, der er skabt under spillet. SCS-filer bruges til at gemme byer og dele spiltilstande med venner.

Flere oplysninger

SCS-filer gemmes typisk i følgende mappe:

Mine Documents\Simcity Societies\User Data\[spilnavn]\Save Games

NOTAT: SCS-filer gemmes med to tilsvarende .TGA filer, <savename>MiniMapBG.tga og <savename>.tga. TGA-filerne er ikke nødvendige for at indlæse et gemt spil, men der er ingen mini map preview tilgængelig uden dem.

Programmer, der åbnes SCS Filer

Filtype2Prism3D Game Data File

Udvikler SCS Software
Kategori Game Files
Format Binary

.SCS option nummer 2

Datafil, der anvendes af videospil udviklet med SCS Softwares Prism3D-teknologi, herunder nogle Deer Hunter-spil; indeholder spildata, såsom 3D-modeller, lyd, scripts, missioner, kort og andre aktiver; anvendes som en container til at samle ressourcer i et færdigt spil.

Flere oplysninger

SCS-filer kan pakkes ud til deres underliggende filer og mapper ved hjælp af WinRAR. De kan også pakkes om med WinRAR. Nogle gamere bruger dette som et middel til at ændre spilindhold.

BEMÆRK: SCS-filer gemmes i et ukomprimeret format og er typisk meget store.

Programmer, der åbnes SCS Filer
Windows
RARLAB WinRAR
Linux
SCS Prism3D

Om SCS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.scs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Prism3D Game Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.