Vigtigste : Filudvidelser : .sdef Fil

.sdef Filudvidelse

FiltypeAppleScript Dictionary Document

Udvikler Apple
Kategori Developer Files
Format XML

.SDEF option nummer

XML-ordbogsfil, der er oprettet til scripts skrevet i AppleScript-sproget; indeholder en ordbog med termer, som omfatter klasser (navneord), egenskaber (adjektiver), kommandoer (verber) og parametre (adverbier); gemmer den terminologi, der bruges til at kommunikere med det underliggende program, der styres af scriptet.

Flere oplysninger

AppleScript-ordbøger gemmer terminologi i et format, der ligner menneskesprog. På grund af dette kan scriptforfattere skrive scripts ved hjælp af udviklerdefinerede termer, som er lette at forstå. SDEF-filer kan oprettes og redigeres ved hjælp af AppleScript Editor, som er inkluderet i Mac OS X.

AppleScript er et scriptsprog, der er indbygget i Mac OS X, og som bruges til at automatisere gentagne opgaver, oprette genveje og udvikle brugerdefinerede programmer. SDEF-filer kan bruges til at inkorporere brugerdefinerede instruktioner i AppleScript.

NOTAT: AppleScript Editor hed tidligere "Script Editor" i Mac OS X 10.5 (Leopard) og tidligere. Programmet blev omdøbt til "AppleScript Editor", da Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) udkom.

Programmer, der åbnes SDEF Filer
Macintosh
Apple Xcode
Apple Script Editor

Om SDEF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sdef er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AppleScript Dictionary Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.