Vigtigste : Filudvidelser : .sdx Fil

.sdx Filudvidelse

Filtype1Sample MIDI Dump Exchange

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er SDX fil?

MIDI data "dumpet" fra en MIDI-fil (.MID) komprimeret ved hjælp af Simmons SDX-systemet.

Programmer, der åbnes SDX Filer

Filtype2Kivuto Secure Download Manager File

Udvikler Kivuto Solutions
Kategori Misc Files
Format N/A

.SDX option nummer 2

En SDX-fil er en fil, der bruges af Kivuto Solutions' Secure Download Manager (SDM), et program, der bruges til at downloade filer fra webbutikker som DreamSpark og OnTheHub. Den gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at downloade den købte vare, men den indeholder ikke selve den købte vare.

Flere oplysninger

En SDX-fil downloades fra webbutikken, når du køber en vare og klikker for at downloade den. Når filen åbnes, begynder SDM downloadprocessen for den købte vare.

Secure Download Manager integreres med webbrowsere på både Mac- og Windows-platforme. Afhængigt af den browser, du bruger, åbner SDM muligvis eller muligvis ikke automatisk en SDX-fil, efter at den er blevet downloadet. Derfor skal du muligvis huske downloadplaceringen for din SDX-fil og derefter åbne den manuelt for at downloade dit køb.

Programmer, der åbnes SDX Filer

Om SDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kivuto Secure Download Manager File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.