Vigtigste : Filudvidelser : .sdx Fil

.sdx Filudvidelse

Filtype1Sample MIDI Dump Exchange

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er SDX fil?

MIDI-data "dumpes" fra en MIDI ( .MID ) fil komprimeret ved hjælp af Simmons SDX-systemet.

Programmer, der åbnes SDX Filer

Filtype2Kivuto Secure Download Manager File

Udvikler Kivuto Solutions
Kategori Misc Files
Format N/A

.SDX option nummer 2

En SDX-fil er en fil, der bruges af Kivuto Solutions 'Secure Download Manager (SDM), et program, der bruges til at downloade filer fra webbutikker som DreamSpark og OnTheHub. Det sparer oplysninger, der kræves for at downloade det købte produkt, men indeholder ikke selve købte varer selv.

Flere oplysninger

En SDX-fil hentes fra netbutikken, når du køber et produkt og klikker for at downloade det. Når filen åbnes, starter SDM downloadprocessen for den købte vare.

Secure Download Manager integreres med webbrowsere på både Mac og Windows platforme. Afhængigt af den browser, du bruger, kan SDM eller ikke automatisk åbne en SDX-fil, efter at den er blevet downloadet. Derfor skal du muligvis huske downloadlokaliteten for din SDX-fil og derefter åbne den manuelt for at downloade dit køb.

Programmer, der åbnes SDX Filer

Om SDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kivuto Secure Download Manager File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.