Vigtigste : Filudvidelser : .session Fil

.session Filudvidelse

Filtype1CATIA 4 Session File

Udvikler Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hvad er SESSION fil?

Sessionsfil oprettet af CATIA version 4, et program, der anvendes til 3D-produktdesign og -simulering; indeholder henvisninger til .MODEL filer eller kopier af MODEL-filer, afhængigt af den valgte gemmermulighed; bruges til at gemme modeller fra en arbejdssession.

Programmer, der åbnes SESSION Filer
Windows
Adobe Acrobat
Okino Computer Graphics PolyTrans
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype2Mozilla Firefox Session File

Udvikler Zeniko
Kategori Text Files
Format N/A

.SESSION option nummer 2

Sessionsfil oprettet af Session Manager, en udvidelse til Mozilla Firefox og Seamonkey; indeholder browsersessioner, der består af data, der beskriver en aktuel tilstand i Firefox, f.eks. historik, tekstdata og cookies.

Flere oplysninger

Session Manager gemmer og genopretter automatisk eller på brugerens kommando Firefox-vinduernes tilstand ved opstart og efter nedbrud. De resulterende SESSION-filer gør det muligt nemt at gemme og gendanne data på tværs af Mozilla Firefox-sessioner.

BEMÆRK: SESSION-filer starter altid med strengen "[SessionManager v2]".

Programmer, der åbnes SESSION Filer
Windows
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox
WEB
Session Manager

Om SESSION Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.session er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mozilla Firefox Session File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.