Vigtigste : Filudvidelser : .sfk Fil

.sfk Filudvidelse

FiltypeSound Forge Pro Audio Peak File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.SFK option nummer

En SFK-fil gemmer bølgeformbilledet af en lydbølge ( .WAV ) -fil gemt af Sound Forge Pro, MAGIX VEGAS eller en Sony digital medieenhed. Den oprettes automatisk, når en lydfil åbnes med Sound Forge Pro eller Vegas. SFK-filer gemmes i samme mappe med samme navn som lydfilen, men med ".sfk" tilføjet efter den oprindelige udvidelse.

Flere oplysninger

SFK-filer bruges af Sound Forge Pro og MAGIX VEGAS til visuelt at repræsentere lyddata, men er ikke beregnet til at blive åbnet eller redigeret manuelt. SFK-filer indeholder ikke nogen egentlige lyddata.

Hvis den tilhørende lydfil er ændret i et andet program, kan du regenerere topfilen ved at vælge "Genopbyg peakdata" fra specialmenuen i Sound Forge.

BEMÆRK: Sound Forge Pro blev tidligere udviklet af Sonic Foundry, som blev erhvervet af Sony i maj 2003, da Sound Forge Pro blev erhvervet af MAGIX i 2016.

Programmer, der åbnes SFK Filer
Windows
MAGIX Sound Forge Pro
MAGIX ACID Pro 7

Om SFK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sound Forge Pro Audio Peak File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.