Vigtigste : Filudvidelser : .sfk Fil

.sfk Filudvidelse

FiltypeSound Forge Pro Audio Peak File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.SFK option nummer

En SFK-fil gemmer bølgeformbilledet af en lydbølge (.WAV) fil gemt af Sound Forge Pro, MAGIX VEGAS eller en digital medieenhed fra Sony. Den oprettes automatisk, når en lydfil åbnes med Sound Forge Pro eller Vegas. SFK-filer gemmes i samme mappe med samme navn som lydfilen, men med ".sfk" tilføjet efter den oprindelige udvidelse.

Flere oplysninger

SFK-filer bruges af Sound Forge Pro og MAGIX VEGAS til visuelt at repræsentere lyddata, men det er ikke meningen, at de skal åbnes eller redigeres manuelt. SFK-filer indeholder ikke egentlige lyddata.

Hvis den relaterede lydfil ændres i et andet program, kan du genskabe peak-filen ved at vælge "Rebuild Peak Data" fra Special-menuen i Sound Forge.

NOTAT: Sound Forge Pro blev tidligere udviklet af Sonic Foundry, som blev opkøbt af Sony i maj 2003, hvorefter Sound Forge Pro blev opkøbt af MAGIX i 2016.

Programmer, der åbnes SFK Filer
Windows
MAGIX Sound Forge Pro
MAGIX ACID Pro 7

Om SFK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sound Forge Pro Audio Peak File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.