Vigtigste : Filudvidelser : .sh Fil

.sh Filudvidelse

Filtype1Bash Shell Script

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er SH fil?

En SH-fil er et script programmeret til bash, en type Unix shell (Bourne-Again SHell). Det indeholder instruktioner skrevet i Bash-sproget og kan udføres ved at skrive tekstkommandoer i shellens kommandolinjeinterface.

Flere oplysninger

Bash er et kommandosprog og en Unix-shell, der erstatter Bourne-shell, hvilket er grunden til, at den har fået navnet Bourne-again. Det er meget udbredt i mange Linux-distributioner og OS X.

NOTAT: SH-filer kan også bruges til at gemme scripts til andre shellprogrammer som Bourne Shell, C-Shell og Korn Shell. Apple Terminal er en Bash-shell.

Programmer, der åbnes SH Filer
Windows
gVim
Notepad++
Cygwin
Linux
GNU Bash
Vim
Macintosh
GNU Bash
MacVim
Apple Terminal
iTerm

Filtype2Unix Shell Archive

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format N/A

.SH option nummer 2

Selvudtrækkende "shar"-arkiv, der indeholder filer og et shellscript med instruktioner om, hvordan indholdet skal udtrækkes; oprettet med Unix shar-hjælpeprogrammet; kan typisk kun bruges på Unix-computere med Bourne-shell installeret.

Flere oplysninger

Shar-filer bruger også .SHAR filtypenavnet.

Programmer, der åbnes SH Filer
Windows
ZipZag
Linux
unshar

Om SH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sh er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Unix Shell Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.