Vigtigste : Filudvidelser : .sid Fil

.sid Filudvidelse

Filtype1Steam Game Data Backup File

Udvikler Valve
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SID fil?

Sikringsfil oprettet af Steam, et program, der bruges til at downloade og administrere Valve-videospil på stationære computere; indeholder komprimerede spildata oprettet af Steam-backup-funktionen (steambackup.exe-programmet); bruges til at sikkerhedskopiere spil til dvd'er eller andre eksterne medier.

Flere oplysninger

SID-filer oprettes med en .SIS-fil og en .SIM-fil, som indeholder de metadata, der er nødvendige for at gendanne sikkerhedskopierede spildata. SID-filer bruger navnekonventionen {game}_disk{X}_{Y}.sid, hvor "game" er navnet på sikkerhedskopispillet, "X" er disknummeret, og "Y" er nummeret på sikkerhedskopifilen på disken.

BEMÆRK: Steam-backups indeholder ikke gemte spil, tilpassede multiplayer-kort eller konfigurationsfiler. Du skal sikkerhedskopiere og gendanne disse filer manuelt.

Programmer, der åbnes SID Filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Filtype2MrSID Image

Udvikler Extensis
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SID option nummer 2

Billedet er oprettet ved hjælp af MrSID-komprimering (Multi-resolution Seamless Image Database), som blev udviklet af Extensis til komprimering af store billeder, og som almindeligvis bruges til at partitionere og lagre store GIS-billeder (Geographic Information Systems).

Flere oplysninger

NOTAT: Extensis var tidligere kendt som LizardTech.

Programmer, der åbnes SID Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
ERDAS IMAGINE
Extensis GeoExpress
Extensis GeoViewer
Linux
Extensis Express Server
Extensis SquishPic

Filtype3SID Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SID option nummer 3

Lydfil, der oprindeligt blev brugt af Commodore-computersystemer, men som nu oftere bruges til at afspille lyden på Commodore-emulatorer og SID-softwareafspillere; bruges ofte til baggrundsmusik i videospil og kan bruge mono- eller stereolydformater; skabt til MOS Technology 6502-processoren, som kan emuleres af nyere desktop-software til at afspille lyden.

Flere oplysninger

SID-filer kan bruge PSID-formatet eller det nyere RSID-format (Real SID). Mens PSID-formatet er mere kompatibelt med generel Commodore-emuleringssoftware, kræver RSID-formatet en mere komplet emulering af C64-hardwaren.

Programmer, der åbnes SID Filer

Filtype4ScanIt Document

Udvikler AmsterCHEM
Kategori Raster Image Files
Format XML

.SID option nummer 4

Dokument oprettet og brugt af ScanIt, et program, der bruges til at udtrække data fra grafer; indeholder grafikafbildet og dets metadata; indeholder akse-definitioner, dokumentvinduer og andre dokumentspecifikke indstillinger.

Flere oplysninger

SID-filen giver dig mulighed for at gemme din fremgang og fortsætte den på et senere tidspunkt. Filen kan gemmes i en række forskellige billedformater, f.eks. .JPEG, .PNG, .TIF og .BMP.

Programmer, der åbnes SID Filer

Om SID Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sid er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ScanIt Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.