Vigtigste : Filudvidelser : .sid Fil

.sid Filudvidelse

Filtype1Steam Game Data Backup File

Udvikler Valve
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SID fil?

Backup-fil oprettet af Steam, et program, der bruges til at downloade og styre Valve-videospil på stationære computere; indeholder komprimerede spildata skabt af Steam backup-funktionen (steambackup.exe-program); bruges til at sikkerhedskopiere spil til dvd'er eller andre eksterne medier.

Flere oplysninger

SID-filer oprettes med en .SIS fil og en .SIM -fil, som indeholder metadata, der er nødvendige for at gendanne backup-spildata. SID-filer bruger navnetekonventionen {game} _disk {X} _ {Y} .sid, hvor "spil" er navnet på backup-spillet, "X" er disknummeret, og "Y" er backupfilnummeret på disken.

BEMÆRK: Dampbackups omfatter ikke gemte spil, brugerdefinerede multiplayer-kort eller konfigurationsfiler. Du skal sikkerhedskopiere og gendanne disse filer manuelt.

Programmer, der åbnes SID Filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Filtype2MrSID Image

Udvikler Extensis
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SID option nummer 2

Billede oprettet ved hjælp af MultiSolution-sømløs billeddatabase (MrSID) -komprimering, som blev udviklet af Extensis til komprimering af store billeder; almindeligt anvendt til at opdele og gemme store geografiske informationssystemer (GIS) -billeder.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Extensis var tidligere kendt som LizardTech.

Programmer, der åbnes SID Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
ERDAS IMAGINE
Extensis GeoExpress
Extensis GeoViewer
Linux
Extensis Express Server
Extensis SquishPic

Filtype3SID Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SID option nummer 3

Lydfil, der oprindeligt blev brugt af Commodore computersystemer, men nu oftere bruges til at afspille lydene på Commodore emulatorer og SID software spillere; ofte brugt til baggrunds musik til videospil og kan bruge mono eller stereo lydformater; skabt til MOS Technology 6502 processor, som kan emuleres af nyere desktop software til afspilning af lyden.

Flere oplysninger

SID-filer kan bruge PSID-formatet eller det nyere RSID-format (Real SID). Mens PSID-formatet er mere kompatibelt med generel Commodore-emuleringssoftware, kræver RSID-formatet mere fuldstændig emulering af C64-hardware.

Programmer, der åbnes SID Filer

Filtype4ScanIt Document

Udvikler AmsterCHEM
Kategori Raster Image Files
Format XML

.SID option nummer 4

Dokument oprettet og brugt af ScanIt, et program der bruges til at udtrække data fra grafer; indeholder grafbillede og dets metadata indeholder aksesdefinitioner, dokumentvinduer og andre dokumentspecifikke indstillinger.

Flere oplysninger

SID-filen giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt og fortsætte det på et senere tidspunkt. Filen kan gemmes i forskellige billedformater, f.eks. .JPEG , .PNG , .TIF og .BMP .

Programmer, der åbnes SID Filer

Om SID Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sid er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ScanIt Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.