Vigtigste : Filudvidelser : .slx Fil

.slx Filudvidelse

Filtype1MathWorks Simulink Model File

Udvikler MathWorks
Kategori Data Files
Format Zip

Hvad er SLX fil?

Simuleringsmodel oprettet med Simulink, et blokdiagrammiljø for multidomain-simulering; gemmer en liste over elementer og tilhørende værdier i et komprimeret XML-format; bruger Unicode UTF-8-tekstkodning som standard.

Flere oplysninger

SLX-formatet blev introduceret i Simulink 2012 og er designet til at erstatte det tidligere .MDL format. Da SLX komprimeres, har de typisk en mindre filstørrelse end lignende MDL-filer. Derudover understøtter de et bredere udvalg af tegn, f.eks.

Programmer, der åbnes SLX Filer

Filtype2SpectraLayers Pro Project

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.SLX option nummer 2

Lydprojekt oprettet af SpectraLayers Pro, et avanceret audiospektrum editor; kan indeholde flere lydlag med uafhængige redigeringer og filtre for hvert lag; tillader standard lydfiler at blive ublandet, så lyde kan isoleres og redigeres; bruges af lydingeniører og audio-video redaktører.

Flere oplysninger

SpectraLayers Pro gemmer også projekter med udvidelsen .SLP . SpectraLayers Pro blev udviklet af Sony, indtil den blev solgt til MAGIX i 2016.

Programmer, der åbnes SLX Filer
Windows
MAGIX SpectraLayers Pro
Macintosh
MAGIX SpectraLayers Pro

Om SLX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.slx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SpectraLayers Pro Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.