Vigtigste : Filudvidelser : .smmx Fil

.smmx Filudvidelse

FiltypeSimpleMind Mind Map File

Udvikler SimpleApps
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.SMMX option nummer

En SMMX-fil er et mindmap oprettet af SimpleMind, et mindmapping-værktøj, der bruges til brainstorming og organisering af idéer. Den indeholder et mindmap, som er et diagram, der indeholder tekst, grene, former og billeder, der repræsenterer idéer.

Flere oplysninger

Screenshot af en .smmx-fil i SimpleMind 1

SMMX-fil åben i SimpleMind 1

SMMX-filen er den vigtigste filtype i forbindelse med SimpleMind, uanset om det er Windows-, macOS-, iOS- eller Android-versionerne. Når du gemmer et mindmap, opretter SimpleMind SMMX-filen til at gemme indholdet af mindmappet.

Hvis du støder på en SMMX-fil på din computer eller som vedhæftet fil i en e-mail, skal du åbne den med SimpleMind, da der ikke er nogen andre kendte programmer, der understøtter filtypen. Hvis du ikke er i stand til at købe SimpleMind, kan du prøve den gratis version for at åbne den. Nogle af de gratis versioner giver dig dog ikke mulighed for at gemme filen.

Programmer, der åbnes SMMX Filer

Om SMMX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.smmx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SimpleMind Mind Map File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.