Vigtigste : Filudvidelser : .sng Fil

.sng Filudvidelse

Filtype1Korg Trinity Song File

Udvikler Korg
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er SNG fil?

Sangfil, der bruges af Korg MIDI-kompatible enheder, såsom nogle synthesizers; lagrer musikalske noter og anden lydinformation i et proprietært format; kan bruges til afspilning af sange og musikløkker på Korgs elektroniske enheder; kan også konverteres til andre filformater, f.eks. .MID .

Programmer, der åbnes SNG Filer
Windows
Gnmidi.com sng2midi
Gnmidi.com sng2bsq
Linux
Alchemist

Filtype2MIDI Song File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SNG option nummer 2

Generisk sangfil, der er oprettet af forskellige MIDI-kompatible hardwareenheder og software til musikoprettelse; indeholder typisk kun MIDI data, som er gemt i et format, der ligner en standard MIDI ( .MID ) fil.

Flere oplysninger

Da der er flere programmer og enheder, der gemmer SNG-filer, kan filformatet være forskelligt mellem programmer. Derfor er det bedst at finde den originale software, der bruges til at gemme filerne, der skal åbnes, og konvertere dem til andre formater.

BEMÆRK: SNG-filer lagrer ikke faktiske lyddata.

Programmer, der åbnes SNG Filer

Om SNG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sng er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MIDI Song File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.