Vigtigste : Filudvidelser : .sqz Fil

.sqz Filudvidelse

Filtype1Squeeze Project File

Udvikler Sorenson Media
Kategori Video Files
Format XML

Hvad er SQZ fil?

Projektfil oprettet af Squeeze, et program, der bruges til omkodning af videodata; gemt i et XML-format og indeholder kodningsindstillinger for videofiler samt en historisk registrering af konverteringer; kan indeholde muligheder for konvertering af video ved hjælp af eksterne cloudressourcer på en Squeeze-server; gemmer kun henvisninger til importerede videofiler og indeholder ikke de faktiske videodata.

Flere oplysninger

Squeeze understøtter en lang række input- og output-videofilformater samt mange muligheder for konvertering af videoen. Brugerne kan vælge video-container, codec, formatforhold og mange flere muligheder. Brugerne kan også angive udgivelsesindstillinger til YouTube, Amazon Web Services eller andre onlinetjenester.

NOTAT: Sorenson Squeeze blev nedlagt i 2018.

Programmer, der åbnes SQZ Filer
Windows
Sorenson Squeeze
Macintosh
Sorenson Squeeze

Filtype2The Master Genealogist Backup Project

Udvikler Wholly Genes Software
Kategori Compressed Files
Format Zip

.SQZ option nummer 2

En SQZ-fil er et backup-projekt oprettet af The Master Genealogist, et Windows-program, der bruges til at dokumentere slægtsforskning af personer. Den indeholder en Zip-komprimeret sikkerhedskopi af et projekt, som indeholder database, dokumentation og konfigurationsfiler.

Flere oplysninger

SQZ-filer er beregnet til at blive åbnet af The Master Genealogist. Men du kan også manuelt åbne SQZ-filer med et Zip-dekomprimeringsprogram. Det gør du ved at omdøbe udvidelsen ".sqz" til ".zip" og derefter udpakke ZIP-filen for at få vist dens indhold.

NOTAT: The Master Genealogist blev nedlagt i 2014.

Programmer, der åbnes SQZ Filer
Windows
Wholly Genes Software The Master Genealogist

Om SQZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sqz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype The Master Genealogist Backup Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.