Vigtigste : Filudvidelser : .sr0 Fil

.sr0 Filudvidelse

FiltypeSecuROM Analysis File

Udvikler Sony
Kategori Misc Files
Format Binary

.SR0 option nummer

Fil oprettet af SecuROM, en teknologi til beskyttelse mod kopiering af cd/dvd-roms; oprettes, når indstillingen "Launch Analysis" vælges efter højreklik på et eksekverbart program (.EXE) eller en relateret genvej, der administreres af SecuROM; genererer en AnalysisLog.sr0 fil i mappen C:\ eller på brugerens skrivebord som standard.

Flere oplysninger

SR0-filer bruges til at sende diagnoserapporter til SecuROM-support, når der opstår problemer med en købt cd/dvd, der er beskyttet af SecuROM. Når du har genereret en SR0-fil, kan du sende den til SecuROM's supportteam for at få hjælp til din applikation. SR0-filer gemmer kopibeskyttelsesoplysninger om det analyserede program. De er komprimeret og indeholder kryptering, så indholdet kun kan gennemgås af SecuROM-support.

NOTAT: SecuROM-teknologi bruges almindeligvis til at inkludere antipiratkopiering og DRM beskyttelse af købte videospil. SecuROM-komponenter er derfor inkluderet på installationsdiske og er nødvendige for at installere og spille spillet.

Programmer, der åbnes SR0 Filer

Om SR0 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sr0 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SecuROM Analysis File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.