Vigtigste : Filudvidelser : .stm Fil

.stm Filudvidelse

Filtype1Exchange Streaming Media File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er STM fil?

Datafil gemt af Microsoft Exchange Server i forbindelse med .EDB files; brugt af Exchange Information Store, som består af: Priv1.edb Priv1.stm Pub1.edb Pub1.stm STM-filer gemmer streamet indbygget internetindhold. Nye meddelelser gemmes i STM-filen på e-mail-serveren, indtil de åbnes af en brugers mailklient. Når meddelelser åbnes af en MAPI-klient, overføres de til EDB-filen og konverteres til det native Exchange-format.

Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Microsoft Exchange Server
Stellar Phoenix Mailbox Exchange Recovery

Filtype2Scream Tracker 2 Module

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.STM option nummer 2

Lydtracker-modul gemt af Scream Tracker 2; indeholder spor, mønstre og prøver anvendt til instrumenter, der afspilles i sangene.

Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Nullsoft Winamp
OpenMPT
Schism Tracker
MikMod
FMJ-Software Awave Studio
Linux
Schism Tracker
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Filtype3The Powder Toy Stamp File

Udvikler hardWIRED
Kategori Data Files
Format N/A

.STM option nummer 3

En STM-fil indeholder et frimærke skabt af The Powder Toy, et gratis 2D fysik simulation sandbox spil. Det gemmer et frimærke, som er et tilpasset område valgt og gemt i The Powder Toy under gameplay. STM-filer betragtes som "mini-sparer", der kan bruges til at lave en større simulation i spillet, som er gemt i filen .CPS .

Flere oplysninger

STM fil åbner i hardWIRED The Powder Toy 92.5

Powder Toy giver dig mulighed for at lege med forskellige stoffer for at simulere virkningerne af forskellige ejendomsinteraktioner. Spillet kommer med en række væsker, gasser, elektroniske komponenter og byggematerialer, som du kan bruge til at bygge terræn, eksplosivstoffer, bygninger og meget mere. Under gameplay kan du indstille et bestemt område, der skal gemmes og indlæses på et andet tidspunkt. Elementerne eller genstande i det angivne område er inkluderet i gemmen. Disse gemte områder kaldes "frimerker" og gemmes i STM-filen.

For at oprette en STM-fil skal du skrive "S" under gameplay og tegne det område, du vil gemme som et stempel. For at indlæse en STM-fil skal du skrive "K" under gameplay og vælge det stempel, du vil indlæse.

Programmer, der åbnes STM Filer

Filtype4SSI Web Page

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format N/A

.STM option nummer 4

Webside, der indeholder server side, indeholder (SSI); referencer funktioner på serveren, der genererer indhold til websiden; behandles af serveren, når den åbnes, hvilket udsender HTML til klientens webbrowser.

Flere oplysninger

Server side Inkluder websider kan også bruge .SHTM eller .SHTML extensions.

Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server

Om STM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.stm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SSI Web Page, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.