Vigtigste : Filudvidelser : .stm Fil

.stm Filudvidelse

Filtype1Exchange Streaming Media File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er STM fil?

Datafil gemt af Microsoft Exchange Server i forbindelse med .EDB filer; bruges af Exchange informationslageret, som består af:

  1. Priv1.edb
  2. Priv1.stm
  3. Pub1.edb
  4. Pub1.stm
STM-filer gemmer streamet, oprindeligt internetindhold. Nye meddelelser gemmes i STM-filen på mailserveren, indtil en brugers mailklient får adgang til dem. Når en MAPI-klient får adgang til beskederne, overføres de til EDB-filen og konverteres til det oprindelige Exchange-format.
Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Microsoft Exchange Server
Stellar Phoenix Mailbox Exchange Recovery

Filtype2Scream Tracker 2 Module

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.STM option nummer 2

Audio tracker-modul gemt af Scream Tracker 2; indeholder spor, mønstre og samples, der bruges til instrumenter, som afspilles i sangene.

Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Nullsoft Winamp
OpenMPT
Schism Tracker
MikMod
FMJ-Software Awave Studio
Linux
Schism Tracker
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Filtype3The Powder Toy Stamp File

Udvikler hardWIRED
Kategori Data Files
Format N/A

.STM option nummer 3

En STM-fil indeholder et stempel, der er oprettet af The Powder Toy, et gratis 2D-fysiksimuleringssandkassespil. Den gemmer et stempel, som er et tilpasset område, der er valgt og gemt i The Powder Toy under spillet. STM-filer betragtes som "minispejlinger", der kan bruges til at danne en større simulationsopbevaring i spillet, som gemmes i filen .CPS.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .stm-fil i hardWIRED The Powder Toy 92.5

STM-fil åben i hardWIRED The Powder Toy 92.5

Pulverlegetøjet giver dig mulighed for at lege med forskellige stoffer for at simulere virkningerne af forskellige egenskabsinteraktioner. Spillet leveres med en række væsker, gasser, elektroniske komponenter og byggematerialer, som du kan bruge til at bygge terræner, sprængstoffer, bygninger og meget mere. Under spillet kan du indstille et bestemt område til at blive gemt og indlæst på et andet tidspunkt. Elementerne eller objekterne i det angivne område er med i gemmerne. Disse gemte områder kaldes "stempler" og gemmes i STM-filen.

For at oprette en STM-fil skal du skrive "S" under spillet og tegne det område, du vil gemme som et stempel. For at indlæse en STM-fil skal du skrive "K" under spillet og vælge det stempel, du vil indlæse.

Programmer, der åbnes STM Filer

Filtype4SSI Web Page

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format N/A

.STM option nummer 4

Webside, der indeholder server side includes (SSI); refererer til funktioner på serveren, der genererer indhold til websiden; behandles af serveren, når den tilgås, som udsender HTML til klientens webbrowser.

Flere oplysninger

Server Side Include-websider kan også bruge udvidelserne .SHTM eller .SHTML.

Programmer, der åbnes STM Filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server

Om STM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.stm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SSI Web Page, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.