Vigtigste : Filudvidelser : .sublime-options Fil

.sublime-options Filudvidelse

FiltypeSublime Text Options File

Udvikler Jon Skinner
Kategori Settings Files
Format Text

.SUBLIME-OPTIONS option nummer

Fil, der bruges af Sublime Text, en teksteditor, der bruges til at redigere kildekode; indeholder præferencedata, der beskriver forskellige aspekter af filredigering, f.eks. indrykningsstørrelse, skrifttype og ordombrydning, for en filtype i Sublime Text.

Flere oplysninger

SUBLIME-OPTIONS-filen bruges til at beskrive redigeringsadfærden for forskellige filtyper, f.eks. .HTML eller .CSS-filer, du åbner i Sublime Text. Nogle af de præferencer, de kan ændre, er farveskemaet i et tekstområde, linealers udseende, om stavekontrol er aktiveret, og antallet af mellemrum, som en tabulator er lig med.

Du kan manuelt ændre præferencerne for redigering af filtyper ved hjælp af filen SUBLIME-OPTIONS. Der findes en Brugers filtype.sublime-options fil og en Format filtype.sublime-options fil, som begge ligger i mappen Packages/Default. Sørg for at redigere User File Type.sublime-options i stedet for Default File Type.sublime-options. Dette forhindrer, at dine tilpasninger bliver overskrevet, når en ny version af Sublime Text installeres.

Som tidligere nævnt kan du redigere præferencer for visse filtyper ved hjælp af filen SUBLIME-OPTIONS. Når du åbner en fil, f.eks. en .PY-fil, henviser Sublime Text til SUBLIME-OPTIONS-filen (hvis du har oprettet en sådan), der er tilknyttet denne type, og indlæser præferencerne. SUBLIME-OPTIONS-filen for filtypen PY vil være placeret i mappen Packages/Python.

BEMÆRK: SUBLIME-OPTIONS-filen bruges af den første version af Sublime Text, men blev erstattet af .SUBLIME-SETTINGS-filen i version 2.

Programmer, der åbnes SUBLIME-OPTIONS Filer
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Om SUBLIME-OPTIONS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sublime-options er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sublime Text Options File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.