Vigtigste : Filudvidelser : .sv Fil

.sv Filudvidelse

FiltypeSystemVerilog Source Code File

Udvikler IEEE
Kategori Developer Files
Format Text

.SV option nummer

En SV-fil er en kildekodefil skrevet i SystemVerilog-sproget, som er en overordnet udgave af Verilog-sproget, der bruges til at specificere modeller af elektroniske systemer. Den indeholder SystemVerilog-kildekode.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .sv-fil i Sigasi Studio 3.8

SV-fil åben i Sigasi Studio 3.8

Du kan åbne SV-filer i en hvilken som helst teksteditor. Det kan dog være, at du ønsker at bruge en editor, der er designet specielt til at håndtere SystemVerilog-kildekode, f.eks. Sigasi Studio eller ModelSim.

SystemVerilog anvendes i halvleder- og elektronikdesignindustrien. Det er en kombination af HDL-funktioner (hardware description language) og HVL-funktioner (hardware verification language) med C og C++-funktioner. Det blev vedtaget som IEEE Standard 1800-2005 i 2005, IEEE Standard 1800-2009 i 2009 og IEEE 1800-2017 i 2017.

NOTAT: IEEE står for Institute of Electrical and Electronics Engineers.

Programmer, der åbnes SV Filer

Om SV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SystemVerilog Source Code File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.