Vigtigste : Filudvidelser : .swp Fil

.swp Filudvidelse

Filtype1Vi Swap File

Udvikler Bill Joy
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er SWP fil?

Swap-fil oprettet af Vi-tekstredigeringsprogrammet eller en af dets varianter som Vim (Vi iMproved) og gVim; gemmer genoprettelsesversionen af en fil, der redigeres i programmet; fungerer også som en låsefil, så ingen anden Vi-redigeringssession samtidig kan skrive til filen.

Flere oplysninger

SWP-filer oprettes straks, når en Vi-tekstredigeringssession startes, og de gemmes i samme mappe som den oprindelige fil. F.eks. vil en tekstfil med navnet eksempel.txt have en swap-fil med navnet .example.txt.swp.

Hvis en Vi-session afsluttes på grund af et programkill eller et nedbrud, forbliver SWP-filen stadigvæk. Dette giver brugerne mulighed for at gendanne dataene ved hjælp af indstillingen "(R)ecover", når de åbner den oprindelige fil. Hvis du imidlertid ikke har brug for at gendanne data, kan du manuelt slette SWP-filen, så advarselsmeddelelsen ikke længere vises.

Når du forsøger at åbne en fil, der har en swap-fil, giver Vi følgende meddelelse: "Swap-fil .example.txt.swp findes allerede!" (hvor eksempel.txt er den fil, der skal åbnes). I denne dialogboks kan du vælge disse muligheder: 1) [O]pen Read-Only, 2) (E)dit, 3) (R)ecover, 4) (Q)uit eller 4) (A)bort.

NOTE: Den oprindelige Vi-editor blev udviklet af Bill Joy, medstifter af Sun Microsystems.

Programmer, der åbnes SWP Filer
Windows
gVim
Linux
Vi

Filtype2Swap File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format Binary

.SWP option nummer 2

Swap-fil, der bruges af virtual memory-komponenten i et operativsystem; indeholder data, der er blevet flyttet fra hukommelsen til harddisken; hjælper med at øge mængden af tilgængelig hukommelse på en computer; hjælper også med at gøre adgangen til almindeligt anvendte data mere effektiv.

Flere oplysninger

SWP-filer kan være forhåndsallokeret til en sektion af en harddisk under en installation af operativsystemet, eller de kan oprettes efter behov. Ved forhåndsallokering kan operativsystemet øge mængden af virtuel hukommelse med størrelsen af swap-filen.

Mange operativsystemer implementerer en virtuel hukommelsesordning kaldet Demand Paging. Denne ordning gemmer swap-filen i "sider", som swappes fra harddisken til hukommelsen efter behov. Demand Paging kan også forsøge at forudse, hvilke hukommelsessegmenter der sandsynligvis vil blive brugt næste gang, og prefetch dem.

Programmer, der åbnes SWP Filer
Windows
Microsoft MS-DOS
Macintosh
Apple OS X
MacVim

Om SWP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.swp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Swap File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.