Vigtigste : Filudvidelser : .sxls Fil

.sxls Filudvidelse

FiltypeSealed Excel Spreadsheet

Udvikler Oracle
Kategori Encoded Files
Format Binary

.SXLS option nummer

En SXLS-fil er en beskyttet .XLS fil oprettet af Oracle Information Rights Management (IRM) dokumentbeskyttelsessoftware. Den indeholder et regneark, der er låst i et "forseglet" format, der kun kan åbnes af brugere med de relevante legitimationsoplysninger.

Flere oplysninger

SealedMedia var de originale skabere af den "forseglede" filtype, men de blev erhvervet af Oracle. Selskabet leverede tidligere en ansøgning kaldet SealedMedia Unsealer, hvilket ville være uforsigtige dokumenter. Dette program er dog ikke længere tilgængeligt.

SXLS-filer kan ses med Oracle IRM Desktop-softwaren, hvilket letter godkendelsesrettestyringen for de digitale dokumenter. Oracle IRM-software integreres undertiden med almindelige forretningsapplikationer som Microsoft Office eller Lotus Notes. Med denne opsætning vises SXLS-filer som normale XLS-filer til slutbrugeren, men der kan være en ekstra mulighed "seal" en fil. Den integrerede IRM-software understøtter derefter hosting, overførsel og autorisationsrettighedsstyring bag kulisserne.

BEMÆRK: Oracle IRM Desktop tilføjer en s til begyndelsen af filtypen, der er ved at forsegle. For eksempel bliver .TXT filer forseglet af IRM .STXT filer.

Programmer, der åbnes SXLS Filer

Om SXLS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sxls er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sealed Excel Spreadsheet, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.