Vigtigste : Filudvidelser : .syn Fil

.syn Filudvidelse

Filtype1SimSynth Document

Udvikler David Billen
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er SYN fil?

Audiodokument oprettet af SimSynth, et softwaresynthesizerprogram; indeholder forudindstillinger for en lydprøve, herunder oscillatorindstillinger, envelopes, filtre og effekter; bruges til at skabe samples og loops til messingblæsere, strygere eller andre instrumenter.

Flere oplysninger

SYN-filer kan eksporteres til .WAV filer ved hjælp af SimSynth.

NOTAT: SimSynth er blevet integreret i Image-Lines FL Studio digital audio workstation (DAW), som bruger SimSynth Live plug-in'et. FL Studio hed tidligere FruityLoops.

Programmer, der åbnes SYN Filer
Windows
SimSynth

Filtype2TextPad Syntax File

Udvikler Helios Software Solutions
Kategori Plugin Files
Format Text

.SYN option nummer 2

Tilføjelsesfil, der anvendes af TextPad, en teksteditor til Windows; indeholder oplysninger, der muliggør syntaksmarkering af kildekode (f.eks. .HTML, .CSS, Windows .BAT osv.) eller andre tekstfiler, der åbnes i editoren; anvendes til at gøre tekstfiler lettere at læse.

Flere oplysninger

For instruktioner om, hvordan man opretter, redigerer og installerer SYN-filer, se Helios TextPad-webstedet.

Programmer, der åbnes SYN Filer

Filtype3Synergy On Air Audio File

Udvikler Clyde Broadcast
Kategori Audio Files
Format Binary

.SYN option nummer 3

Lydfil oprettet til Synergy On Air, et program til digital radio/tv-spredning; indeholder transkodet lyd, der er blevet konverteret ved hjælp af Synergy-produktionsmodulet; indeholder også metadata til kategorisering af lyden; bruges til lagring af reklamer, jingles og musik og kan være en del af en afspilningsliste.

Flere oplysninger

Clyde Broadcast, udviklerne af Synergy On Air, leverer softwaren som en del af en samlet hardware- og softwarepakke, der bruges til at skabe udsendelser.

Programmer, der åbnes SYN Filer

Filtype4RoboHelp Synonym List File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Text

.SYN option nummer 4

Fil oprettet som en del af et hjælpedokumentationsprojekt i RoboHelp; gemmer en liste over nøgleordssynonymer oprettet af hjælpeforfatteren i RoboHelp; bruges til at vise søgeresultater, når læseren søger i hjælpedokumentationen.

Flere oplysninger

SYN-filer anvender et almindeligt tekstformat og kan åbnes af enhver teksteditor. De genereres som en del af et RoboHelp-projekt (.XPJ-fil).

Programmer, der åbnes SYN Filer
Windows
Adobe RoboHelp

Om SYN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.syn er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype RoboHelp Synonym List File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.