Vigtigste : Filudvidelser : .syn Fil

.syn Filudvidelse

Filtype1SimSynth Document

Udvikler David Billen
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er SYN fil?

Lyddokument oprettet af SimSynth, et software synthesizer program; indeholder forudindstillinger for en lydprøve, herunder oscillatorindstillinger, konvolutter, filtre og effekter; bruges til at lave prøver og sløjfer til messing, strenge eller andre instrumenter.

Flere oplysninger

SYN-filer kan eksporteres til .WAV filer ved hjælp af SimSynth.

BEMÆRK: SimSynth er integreret i Image Studio's digitale lydarbejdsstation FL Studio, der bruger SimSynth Live plug-in. FL Studio blev tidligere kaldt FruityLoops.

Programmer, der åbnes SYN Filer
Windows
SimSynth

Filtype2TextPad Syntax File

Udvikler Helios Software Solutions
Kategori Plugin Files
Format Text

.SYN option nummer 2

Tilføjelsesfil, der bruges af TextPad, et tekstredigeringsprogram til Windows; indeholder oplysninger, der gør det muligt at fremhæve syntaks for kildekoden (f.eks. .HTML , .CSS , Windows .BAT osv.) eller andre tekstfiler, der åbnes i editoren; bruges til at gøre tekstfiler nemmere at læse.

Flere oplysninger

Se vejledningen til Helios TextPad for at få instruktioner om, hvordan du opretter, redigerer og installerer SYN-filer.

Programmer, der åbnes SYN Filer

Filtype3Synergy On Air Audio File

Udvikler Clyde Broadcast
Kategori Audio Files
Format Binary

.SYN option nummer 3

Lydfil oprettet til Synergy On Air, et digitalt udsendelsesprogram; indeholder transkodet lyd, der er konverteret ved brug af Synergy produktionsmodulet; indeholder også metadata til kategorisering af lyden; bruges til opbevaring af reklamer, jingles og musik og kan være en del af en udsendelsespil.

Flere oplysninger

Clyde Broadcast, udviklere af Synergy On Air, leverer softwaren som led i en samlet hardware- og softwarepakke, der bruges til at skabe udsendelser.

Programmer, der åbnes SYN Filer

Filtype4RoboHelp Synonym List File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Text

.SYN option nummer 4

Fil oprettet som en del af et hjælpe dokumentationsprojekt i RoboHelp; gemmer en liste over søgeordsynonymer oprettet af hjælpforfatteren i RoboHelp; bruges til at vise søgeresultater, når læseren søger i hjælpedokumentationen.

Flere oplysninger

SYN-filer bruger et almindeligt tekstformat og kan åbnes af ethvert tekstredigeringsprogram. De genereres som en del af et RoboHelp-projekt ( .XPJ file).

Programmer, der åbnes SYN Filer
Windows
Adobe RoboHelp

Om SYN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.syn er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype RoboHelp Synonym List File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.