Vigtigste : Filudvidelser : .szs Fil

.szs Filudvidelse

Filtype1Wii Game Data File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er SZS fil?

Datafil, der bruges af spil til Nintendo Wii; mest kendt til lagring af 3D-model- og teksturdata til Wii-spillet Mario Kart, men også brugt af andre spil til de samme typer data samt andre typer data; undertiden modificeret af homebrew- og modding-fællesskaberne for at skabe brugerdefineret Mario Kart-grafik.

Flere oplysninger

SZSZS-filer til Mario Kart lagres i et format kaldet U8-arkivformatet, og de komprimeres med en metode kaldet Yaz0-komprimering.

Programmer, der åbnes SZS Filer

Filtype2Nintendo Switch Game Data Archive

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.SZS option nummer 2

En SZS-fil er et spildataarkiv, der bruges af Nintendo Switch-spil, såsom Mario Kart 8 Deluxe og Splatoon 2. Den indeholder typisk 3D-model- og teksturfiler, der bruges i et Switch-spil, og den er komprimeret ved hjælp af Nintendos Yaz0-komprimeringsformat. SZS-filer ændres ofte af homebrew- og modding-fællesskaberne for at ændre figurers og objekters udseende i Switch-spil.

Flere oplysninger

Du kan udtrække indholdet af SZS-filer ved hjælp af Uwizard i Windows. Du kan også bruge MK8Snitch til at dekomprimere, redigere og genkompilere SZS Mario Kart 8 Deluxe SZS-filer.

NOTAT: SZS-filer bruges også ofte til at gemme spildata for Nintendo Wii- og GameCube-spil. Switch SZS-filer er dog muligvis ikke kompatible med programmer, der åbner Wii- eller GameCube SZS-formater.

Programmer, der åbnes SZS Filer
Windows
Uwizard
Linux
MK8Snitch

Filtype3GameCube Data File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Binary

.SZS option nummer 3

Spilarkiv, der anvendes af nogle spil til GameCube-konsollesystemet, f.eks. Super Mario Sunshine; kan indeholde forskellige model- og bitmap-grafikdata til spillet; undertiden modificeret af homebrew-brugere.

Flere oplysninger

BEMÆRK: GameCube SZS-filer er muligvis ikke kompatible med programmer, der åbner Wii SZS-formatet.

Programmer, der åbnes SZS Filer
Windows
szstools

Om SZS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.szs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GameCube Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.