Vigtigste : Filudvidelser : .ta6 Fil

.ta6 Filudvidelse

FiltypeTaxAct 2016 Tax Return File

Udvikler TaxAct
Kategori Data Files
Format N/A

.TA6 option nummer

En TA6-fil er en selvangivelse for 2016, der er oprettet med 2016-versionen af TaxAct, et program til udarbejdelse af selvangivelser. Den indeholder skattedata for skatteåret 2016, som omfatter både føderale skatteblanketter fra IRS og statsblanketter for en bestemt stat. TA6-filer gemmer også brugerens grundlæggende oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, erhverv, civilstand, personer, der er afhængige af hinanden, og socialsikringsnummer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .ta6-fil i TaxAct 2016

TA6-fil åben i TaxAct 2016

Da der indgives årlige selvangivelser for det foregående år, oprettes TA6-filen almindeligvis i 2017 fra begyndelsen af januar til den 15. april. En TA6-fil kan gemmes af skrivebordsversionen af TaxAct eller eksporteres fra TaxAct Online. Når du har udfyldt en selvangivelse, kan du enten udskrive og sende skatteformularerne med posten eller indsende dem elektronisk.

TA6-filer, der er udarbejdet af TaxAct-desktopbrugere (Free Federal, Basic, Plus og Premium), findes i mappen "TaxAct2016" i din mappe "Mine dokumenter".

Hvis du er bekymret for, at din selvangivelse bliver ødelagt eller går tabt, kan du oprette en sikkerhedskopi af din selvangivelse vælge File → Backup... og navngive din fil. Der oprettes en sikkerhedskopi af selvangivelsen, som gemmes som en .BA6-fil. Det er vigtigt at bemærke, at du skal gemme din selvangivelse, før du opretter din sikkerhedskopi.

BEMÆRK: TA6-filen erstattede .TA5-filen, som bruges til selvangivelser for 2015, der er oprettet af 2016-versionen af TaxAct.

Programmer, der åbnes TA6 Filer
Windows
TaxAct
WEB
TaxAct Online 2018

Om TA6 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ta6 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype TaxAct 2016 Tax Return File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.