Vigtigste : Filudvidelser : .tdms Fil

.tdms Filudvidelse

FiltypeTechnical Data Management Streaming File

Udvikler National Instruments
Kategori Data Files
Format Binary

.TDMS option nummer

En TDMS-fil er en datafil, der er gemt i National Instruments (NI) Technical Data Management Streaming-formatet (TDMS). Den indeholder simulerings- eller måledata, der er registreret af National Instruments software, f.eks. LabVIEW og DIAdem. TDMS-filer gemmer også beskrivende oplysninger, som omfatter procedure, testopstilling, sensoroplysninger og forfatter.

Flere oplysninger

D TDMS-formatet blev udviklet af National Instruments for at gøre det lettere for forskere og ingeniører at gemme store mængder data, der er registreret fra test og simuleringer. TDMS-formatet understøttes af en række programmer fra National Instruments, herunder LabVIEW og DIAdem. Det understøttes også af MathWorks MATLAB og OpenOffice Calc.

TDMS_INDEX-filer oprettes automatisk med TDMS-filer. Indeksfilerne indeholder oplysninger om den tilknyttede TDMS-fil, som der henvises til af det program, der åbner TDMS-filen. Dette gør det muligt at åbne TDMS-filer, der gemmer store datasæt, hurtigere.

Programmer, der åbnes TDMS Filer
Windows
Apache OpenOffice
The MathWorks MATLAB
National Instruments DIAdem
National Instruments LabVIEW
Linux
Apache OpenOffice
The MathWorks MATLAB
National Instruments LabVIEW
Macintosh
Apache OpenOffice
The MathWorks MATLAB
National Instruments LabVIEW

Om TDMS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tdms er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Technical Data Management Streaming File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.