Vigtigste : Filudvidelser : .thm Fil

.thm Filudvidelse

Filtype1Sony Ericsson Theme File

Udvikler Sony Ericsson
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er THM fil?

En THM-fil er en temafil, der anvendes af Sony Ericsson-mobiltelefoner. Den gemmer indstillinger, der bruges til at tilpasse mobiltelefonens brugergrænseflade, og omfatter brugerdefinerede vindues- og tekstfarver, ikoner, tapet og andre billeder. THM-filer kan oprettes og redigeres ved hjælp af den gratis Themes Creator fra Sony Ericsson.

Programmer, der åbnes THM Filer

Filtype2Video Thumbnail File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.THM option nummer 2

En THM-fil er et miniaturebillede, der genereres af digitale videokameraer og softwareprogrammer, når et videoklip gemmes. Den indeholder et lille billede fra videoklippets første billede og bruges til at bladre visuelt gennem en samling af videoklip.

Flere oplysninger

Video-minibilleder gemmes ofte på hukommelseskort, når video optages på digitale videokameraer eller digitale kameraer, der optager video. THM-filer overføres måske eller måske ikke til computeren, afhængigt af hvilken software der bruges til at importere videoen. Hver THM-fil har det samme filnavn som det tilhørende videoklip. F.eks. vil "clip001.thm" blive oprettet til "clip001.avi."

BEMÆRK: THM-filer gemmes ofte med JPEG-formatering. Derfor kan du enten forsøge at åbne dem direkte i en billedfremviser, eller du kan ændre filendelsen til ".jpg" og åbne dem med en hvilken som helst .JPG fremviser.

Programmer, der åbnes THM Filer
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Paint
ACD Systems ACDSee
Sony Picture Motion Browser
Canon ZoomBrowser EX
Macintosh
Apple Preview

Filtype3Thermwood Macro File

Udvikler Thermwood
Kategori Executable Files
Format N/A

.THM option nummer 3

Makrofil, der anvendes af Thermwood CNC-routere; indeholder routerbearbejdningsinstruktioner, der automatiserer routerprocesser; en liste over CNC-hændelser gemmes også i en fil med navnet "hist.thm".

Programmer, der åbnes THM Filer
Windows
Thermwood Mastercam

Filtype4Thumbnail Image File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.THM option nummer 4

Lille billede i ikonstørrelse, der repræsenterer et større billede; bruges ofte på internettet og i clip art-gallerier; kan oprettes af forskellige foto- eller videoredigeringsprogrammer; kan også produceres af visse digitalkameraer som små prøvebilleder af fotos, der er optaget af kameraet.

Programmer, der åbnes THM Filer
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Windows Photos
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW Graphics Suite
Macintosh
Apple Preview
CorelDRAW Graphics Suite

Om THM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.thm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Thumbnail Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.