Vigtigste : Filudvidelser : .tsk Fil

.tsk Filudvidelse

Filtype1Pocket PC Skin

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er TSK fil?

Skin eller tema, der er oprettet til en Pocket PC-baseret PDA; indeholder en kontrolfil, et hovedbaggrundsbillede og et baggrundsbillede til menuen

Programmer, der åbnes TSK Filer

Filtype2Top Silkscreen File

Udvikler Ucamco
Kategori Data Files
Format N/A

.TSK option nummer 2

Flere oplysninger

Med TSK-filen kan du gemme silketryk, der er trykt på et printkort. Dette omfatter de tekstbaserede oplysninger, der er trykt på toppen af et printkort, som kan læses af mennesker. Oplysningerne kan være testpunkter, firmalogoer, switchindstillinger, komponentidentifikatorer eller varenumre.

NOTAT: Gerber-formatet blev oprindeligt udviklet af Gerber Systems, men vedligeholdes nu af Ucamco.

Programmer, der åbnes TSK Filer

Filtype3TTPod Skin

Udvikler TTPod
Kategori Misc Files
Format N/A

.TSK option nummer 3

En TSK-fil indeholder et skin, der bruges af TTPod, en musikafspiller til Android-enheder. Den gemmer et skin til afspilleren, som konfigurerer TTPod-afspillerens udseende. TSK-filer gemmes i mappen /SDCard/TTPod/Skin.

Flere oplysninger

TSK-filer bruges til at tilpasse TTPod-appen. Filen bruges til lagring af standardskins eller skins, der er oprettet af en TTPod-bruger. Et skin omfatter udseendet af baggrunden, menuer, tekst, knapper, linjer og margener.

Programmer, der åbnes TSK Filer
Android
TTPod

Om TSK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tsk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype TTPod Skin, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.